The Mandalorian: novi teaser otkriva plaćenicu Fennec Shand!

“Tvoje ime će biti legendarno.”

Disney + kreće s emitiranjem 12. studenog, a s prvim danom stiže i njegova perijanica, prva igrana Star Wars serija The Mandalorian. Kako nas od aktivacije te streaming platforme dijeli još samo nekoliko dana ne čudi što je danas plasiran novi teaser. Iako je kratak ipak smo dobili nešto novog materijala, a osim teasera danas je ekskluzivno za Vanity Fair otkriveno i par detalja o liku Fennec Shand, kojeg tumači Ming-Na Wen (Agents of SHIELD, Stargate Universe).

Fennec Shand je ime inspirirano pustinjskom lisicom. Wen ju opisuje kao lukavu, vrlo pokretljivu, nečujnu i gotovo nevidljivu, te vrlo ljupku. Ona je plaćenica. Nije zapravo ni dobra ni loša, nego se to klupko tek treba odmotati. No jedno je sigurno, lojalna je jedino sebi. Wen je svoj lik usporedila s Hanom Solom, no s mračnijim “rubovima”, upitnijeg morala. Poznato je ime, koje je ostvarila ubijajući za najelitnije krim sindikate. Također je i prvi veliki ženski “zlikovac” franšize azijskog podrijetla. Njezin lik nećemo odmah upoznati, nego tek polovicom prve sezone kada će se očito njezin put ukrstiti s titularnim likom serije.

Outfit Fennec Shand je kožni, s proširenim ramenima, koji služi kao oklop. Dizajn odjela je osmislio dizajner Joseph Porro. Gotovo je crni, s malo narančastog da bude u skladu s imenom koje nosi. Nema baš omiljeno oružje, vrlo je vješta s brojnim oružjem, i zapravo je njezino tijelo oružje, iako nosi veliki pištolj – “A big boy.”

Check Also

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics