The Mandalorian: sletio je novi teaser i posteri za 2. sezonu!

Disney i Lucasfilm su netom objavili četiri nova postera s glavnim likovima druge sezone Star Wars serije The Mandalorian, kako bi dodatno potaknuli uzbuđenje za nadolazeću sezonu. Posteri tako otkrivaju novi pogled na Manda, Baby Yodu, Caru Dune i Greefa Kargu.

Dok su epizode prve sezone vrlo strogo usmjerene na Manda, druga sezona dodaje nove kutove priče. “Dok uvodimo druge likove, otvaraju se mogućnosti za praćenje različitih priča. Svijet je zaista bio očaran Igrom prijestolja i kako je evoluirala dok su likovi slijedili različite priče – to mi je jako privlačno kad gledam iz kuta publike.” – izjavio je nedavno Jon Favreau.

U drugoj sezoni serije očekuje nas Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett, Katee Sackhoff (Another Life) kao Bo-Katan Kryze i Sasha Banks kao Sabine Wren, na koju smo već i dobili kratak pogled u zadnjem traileru. Očekuje se da ćemo vidjeti i Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) u ulozi famozne Ahsoke Tano, jer nakon dugo nagađanja tu je vijest tehnički potvrdio Instagram story njemačkog Disney+ profila. Od novih lica nas u idućoj sezoni također očekuju i Michael Biehn, kojem je ovo ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens; i Timothy Olyphant (Justified) koji je potvrđen kao manje poznati lik – Cobb Vanth.

Režiseri druge sezone su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redateljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Scenarij za većinu epizoda potpisuje Favreau, za njih ukupno šest, dok druge dvije potpisuju Dave Filoni i Rick Famuyiwa. Što je zapravo vrlo slična situacija kako je to izgledalo i s prvom sezonom.

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže 30. listopada.

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

Trailer za Netflixovu kriminalističku fantasy seriju Cidade Invisível

Nedavno je nova Netflixova brazilska serija Cidade Invisível iliti Invisible City dobila svoj puni trailer …

Web Statistics