The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne čudi što nas je Disney iznenadio novim posterom i videom. Ni jedno ni drugo ne otkriva nešto previše značajno, ali ako ste fan sigurno će vas barem donekle razveseliti. Poster u prvom planu prikazuje Dina Djarina s Darksaberom u jednoj ruci i blasterom u drugoj, povrh njegovog prilagođenog N-1 starfightera, dok je u drugom planu kako se barem čini začuđeni Grogu. Što se videa tiče riječ je o pogledu iza scene, a nosi naslov Phenomenon. Video diže hype za nadolazeću sezonu te nam prikazuje neke od najboljih momenta prve dvije sezone. Ujedno se video bavi putovanjem serije do statusa globalnog fenomena, kao i utjecajem Grogua na fandom Star Warsa.

Kao što je bio slučaj i s ranijim sezonama i dalje su izvršni producenti te scenristi Jon Favreau i Dave Filoni, s tim da je Favreau ujedno i showrunner. Redatelji nadolazeće sezone su Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Lee Isaac Chung, Peter Ramsey i Rachel Morrison.

Putovanje Manda kroz Star Wars galaksiju se nastavlja. Nekoć usamljeni lovac na glave, Din Djarin ponovno se ujedinio s Groguom. U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju dalje od njezine mračne povijesti. The Mandalorijan će ukrstiti put sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

U trećoj sezoni se uz Pedra Pascala kao Manda vraćaju Carl Weathers kao Greef Karga, Amy Sedaris kao Peli Motto, Emily Swallow kao The Armorer, Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze i Giancarlo Esposito kao Moff Gideon. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

“Mislim da serija postaje sve proširenija i vizualno dublja sa svakom sezonom. Mislim da je vizija Jona Favreaua i Davida Filonija koja započinje to proširenje. Ali to su naravno i svi kojima oni vjeruju da surađuju ​​s njima. Oduševio me taj ‘sizzle reel’. Odjednom, svijet je postao mnogo napetiji, i – uvijek je bilo zadovoljavajuće – ali na način koji vam je omogućio da upoznate taj osjećaj jeze, propasti, ili uzbuđenja? To je taj osjećaj koji imate jer se priča iznenada zaokružuje kako biste razumjeli elemente za koje niste znali.” – izjavio je Giancarlo Esposito.

Treća sezona serije The Mandalorian na Disney plus platformu stiže 01. ožujka.

The Mandalorian

Check Also

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Joker: Folie à Deux, prvi trailer za film!

Warner Bros. objavio je prvi teaser trailer za vrlo iščekivani film Joker: Folie à Deux …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics