The Mandalorian: novi poster i prvi službeni isječak iz 3. sezone!

Do treće sezone serije The Mandalorian ima manje od pola mjeseca, a Disney plus radi sve što je u njegovoj moći da hype bude što veći. Sada već skoro svaki dan izlazi nešto povezano s nadolazećom sezonom. Jučer je objavljen novi poster i recap video, a danas smo dobili i prvi službeni isječak iz treće sezone. Već vjerojatno znate da su Din Djarin i Grogu ponovo zajedno i da ih očekuju nove pustolovine koje ih primarno vode na Mandalore. Isječak otkriva omiljeni dvojac u prisutstvu Greefa Karge. Kratki isječak djeluje i kao svojevrsna rekapitulacija događaja, informirajući kako Kargu, tako i gledatelje o svemu što se dogodilo otkad su se likovi posljednji put sreli. A isječak nam naravno pokazuje i Grogua u njegovom gotovo prirodnom elementu: slatkog, hiperaktivnog i kako izvodi nepodopštine.

Nova sezona vodi Dina Djarina i Grogua na Mandalore, dom Mandalorijanaca gdje će se Din probati iskupiti za skidanje svoje kacige. Tamo će se susresti s drugim Mandalorijancima i ponovno ukrstiti put s Bo-Katan koja sebe vidi kao zakonitog nasljednika planeta unatoč tome što je Din osigurao to pravo za sebe. Nove epizode će širom otvoriti vrata u svijet Mandalorea i Mandalorijanaca. Konačno ćemo saznati puno novih detalja iz njihove kulture, politike, pravila i otkrića.

O radnji nove sezone tvorac serije, Jon Favreau, je imao za reći sljedeće: “Biti će zanimljivo vidjeti kako će se ovo odvijati za ljude koji možda nisu pogledali The Book Of Boba Fett. Ali mislim da je The Book Of Boba Fett ponudio protok vremena. Vidjeli ste kakav je Mando bio bez Baby Yode, i vidjeli smo kakav je Grogu bez Mandalorijanca i nijednom od njih nije išlo previše dobro. Dakle, njihov povratak jedno drugome je bio stvarno dobra točka zapleta koja nam omogućuje da se vratimo u 3. sezonu zadržavajući fokus na njihovom odnosu.”

U trećoj sezoni se uz Pedra Pascala kao Manda, Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze i Carla Weathersa kao Greefa Karge, vraćaju i Amy Sedaris kao Peli Motto, Emily Swallow kao The Armorer te Giancarlo Esposito kao Moff Gideon. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Treća sezona serije The Mandalorian na Disney plus platformu stiže 01. ožujka.

The Mandalorian

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics