The Mandalorian: novi, ekskluzivni pogled na 3. sezonu serije!

Nova sezona serije The Mandalorian samo što nije stigla na Disney plus platformu. Din Djarin i Grogu se vraćaju s novim pustolovinama i po svemu sudeći se imamo čemu veseliti. Ne samo da se bivši lovac na glave mora suočiti s posljedicama odluke da skine kacigu kako bi pogledao Grogua u oči, već ga nove epizode vode na Mandalore. Da bi se Mando iskupio za taj teški prijestup s kacigom mora učiniti gotovo nemoguće. Mora se okupati u “živim vodama Mandalorea”, što je teško s obzirom da je Mandalore pretrpio veliku tragediju, i nije jasno ni da li “žive vode” uopće još postoje. One su se inače nalazile ispod drevnih, misterioznih rudnika Mandalorea. Nadolazeća sezona će zaći dublje u mitologiju Mandalorijana koju je Dave Filoni pomogao uspostaviti u animiranom serijalu The Clone Wars. “Ono što najviše volim kod 3. sezone je koliko se svijet otvara u smislu Mandalora i Mandalorijanaca. To znači toliko različitih aspekata kulture, politike, pravila i otkrića. Ta slasna vrata se širom otvaraju.” – izjavio je Pedro Pascal za časopis Empire.

A za treću sezonu je imala nešto reći i Katee Sackhoff koja tumači Bo-Katan Kryze. “Ovo je epska sezona – tako je velika, tako hrabra i tako drugačija.” A za Bo-Katan to donosi velike izazove, njezina dinamika s Dinom Djarinom nije lagana, a njezina zamršena povijest ne nudi jednostavne opcije za budućnost. “Znamo obitelj u kojoj je rođena; a sada je pitanje koju će obitelj izabrati? Kako to izgleda?”

Za sada nemamo puno novosti, ali u nastavku možete pogledati ekskluzivnu fotografiju i naslovnicu časopisa Empire koje otkrivaju još jedan pogled na Dina Djarina, Grogua i Bo-Katan Kryze (s tim da je na naslovnici Din Djarin bez kacige i s Darksaberom). Očekujemo da će u narednim danima izaći još par ekskluzivnih fotografija, koncept artova i dijelova intervjua jer ovaj broj časopisa Empire za glavnu temu od ukupno 20 stranica ima upravo seriju The Mandalorian. Osim što će ti intervjui razotkriti neke nove detalje nadolazeće sezone, pričat će se i o povijesti nastanka Grogua, s ljudima koji su ga pomogli stvoriti. “This is the way.”

U trećoj sezoni se uz Pedra Pascala kao Manda i Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze, vraćaju i Carl Weathers kao Greef Karga, Amy Sedaris kao Peli Motto, Emily Swallow kao The Armorer te Giancarlo Esposito kao Moff Gideon. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Emily Swallow je neki dan također otkrila sljedeće: “On je [Rick Famuyima] za treću sezonu režirao našu prvu i posljednju epizodu – i to je bilo stvarno nevjerojatno. Vidjeti ga kako započinje putovanje sezone i završava sezonu. Budući da snimamo potpuno bez reda, skačemo naprijed-natrag između epizoda, a da znamo da je on vodio računa o tome gdje počinjemo i gdje trebamo završiti.”

Nadopuna: U međuvremenu je izašla još jedna fotografija na kojoj je samo Bo-Katan Kryze, kao i jedan detalj vezan uz oživljavanje lika. Iako je čak pet različitih žena nosilo oklop od Bo-Katan tijekom snimanja treće sezone, neke akcijske sekvence je ipak odradila Sackhoff. “Ako jedna osoba ima bolji skup vještina od druge, pa, ta osoba mora obući odijelo tog dana.” – objasnila je . “S obzirom na to, ja raspolažem s opakim klizanjem na koljenu. Vježbala sam svoje klizanje na koljenu u maminoj kuhinji s krpama za suđe od svoje pete godine, pa kad dođe do tog klizanja na koljenu, znat ćete da sam to ja. Imam rupe na odijelu jer sam to morala učiniti toliko puta. Vratila sam se kući s toliko modrica na koljenima. Ali volim to. Ako sam došla kući s modricama, to je bio dobar dan!”

Treća sezona serije The Mandalorian na Disney plus platformu stiže 01. ožujka.

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics