The Mandalorian: Mando i Grogu suočavaju se s novim prijetnjama u traileru za 3. sezonu!

Noćas je Disney plus objavio novi trailer za treću sezonu vrlo iščekivane serije The Mandalorian. Posljednja sezona emitirana je krajem 2020., a toliko se toga dogodilo od tada! Također, u međuvremenu su nas dočekale i brojne druge Disneyjeve serije. I da, iskoristit ćemo priliku i ponovo spomenuti fantastčni Andor, jer naprosto to moramo učiniti koliko je kriminalno slabo serija prepoznata. Kao što je bio slučaj i s ranijim sezonama i dalje su izvršni producenti te scenristi Jon Favreau i Dave Filoni, s tim da je Favreau ujedno i showrunner. Redatelji nadolazeće sezone su Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Lee Isaac Chung, Peter Ramsey i Rachel Morrison.

Putovanje Manda kroz Star Wars galaksiju se nastavlja. Nekoć usamljeni lovac na glave, Din Djarin ponovno se ujedinio s Groguom. U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju dalje od njezine mračne povijesti. The Mandalorijan će ukrstiti put sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

Favreau je svojedobno otkrio da je već počeo pisati četvrtu sezonu i raspravljao o tome kako on i Filoni pristupaju crossoverima. “S televizijom smo jako sretni što se ne moramo žuriti sa stvarima u sat i pol, dva sata. Dobivamo priliku da priče ispričamo polako. Stoga sada, dok Dave [Filoni] radi na Ahsoki, to je jako informativno pisanje za četvrtu sezonu. Postaje – kako bi to rekao? Više precizno.” – izjavio je Favreau.

U trećoj sezoni se uz Pedra Pascala kao Manda vraćaju Carl Weathers kao Greef Karga, Amy Sedaris kao Peli Motto, Emily Swallow kao The Armorer, Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze i Giancarlo Esposito kao Moff Gideon. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Treća sezona serije The Mandalorian na Disney plus platformu stiže 01. ožujka.

The Mandalorian

Check Also

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Luc Besson režirati će novu adaptaciju Stokerovog romana Drakula

Za fanove Drakule imamo dobru vijest, bar tako mislimo, ali možda je i njima već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics