The Mandalorian: Mando i Grogu suočavaju se s novim prijetnjama u traileru za 3. sezonu!

Noćas je Disney plus objavio novi trailer za treću sezonu vrlo iščekivane serije The Mandalorian. Posljednja sezona emitirana je krajem 2020., a toliko se toga dogodilo od tada! Također, u međuvremenu su nas dočekale i brojne druge Disneyjeve serije. I da, iskoristit ćemo priliku i ponovo spomenuti fantastčni Andor, jer naprosto to moramo učiniti koliko je kriminalno slabo serija prepoznata. Kao što je bio slučaj i s ranijim sezonama i dalje su izvršni producenti te scenristi Jon Favreau i Dave Filoni, s tim da je Favreau ujedno i showrunner. Redatelji nadolazeće sezone su Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Lee Isaac Chung, Peter Ramsey i Rachel Morrison.

Putovanje Manda kroz Star Wars galaksiju se nastavlja. Nekoć usamljeni lovac na glave, Din Djarin ponovno se ujedinio s Groguom. U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju dalje od njezine mračne povijesti. The Mandalorijan će ukrstiti put sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

Favreau je svojedobno otkrio da je već počeo pisati četvrtu sezonu i raspravljao o tome kako on i Filoni pristupaju crossoverima. “S televizijom smo jako sretni što se ne moramo žuriti sa stvarima u sat i pol, dva sata. Dobivamo priliku da priče ispričamo polako. Stoga sada, dok Dave [Filoni] radi na Ahsoki, to je jako informativno pisanje za četvrtu sezonu. Postaje – kako bi to rekao? Više precizno.” – izjavio je Favreau.

U trećoj sezoni se uz Pedra Pascala kao Manda vraćaju Carl Weathers kao Greef Karga, Amy Sedaris kao Peli Motto, Emily Swallow kao The Armorer, Katee Sackhoff kao Bo-Katan Kryze i Giancarlo Esposito kao Moff Gideon. Što se pak tiče novih lica znamo da ćemo u za sada nepoznatoj ulozi gledati legendarnog Christophera Lloyda.

Treća sezona serije The Mandalorian na Disney plus platformu stiže 01. ožujka.

The Mandalorian

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics