The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, što znači povećanje marketinških aktivnosti, pa smo tako dobili i novi trailer. Tehnički nije riječ o traileru nego posebnoj najavi, no to je potpuno nebitno, važno je da video otkriva nove snimke koje vjerujemo većina od vas čeka s nestrpljenjem. Video je nabijen akcijom, i očito mu je zadatak još više dignuti hype kod fanova. Već sami početak kreće s onim što se čini kao opaka potjera za Razor Crestom iznad zaleđenih kanjona. Odmah nakon toga Mando (Pascal) se ponovo susreće s Carom Dune (Carano) i Greefom Kargom (Weathers) potvrđujući svoj novi zadatak, povratka Baby Yode njegovoj vrsti. Zanimljivo je i to da Mando očito računa na pomoć drugih Mandalorijana kako bi uspio realizirati svoju misiju.

Dok su epizode prve sezone vrlo strogo usmjerene na Manda, druga sezona dodaje nove kutove priče. “Dok uvodimo druge likove, otvaraju se mogućnosti za praćenje različitih priča. Svijet je zaista bio očaran Igrom prijestolja i kako je evoluirala dok su likovi slijedili različite priče – to mi je jako privlačno kad gledam iz kuta publike.” – nedavno je izjavio Jon Favreau.

U nadolazećoj sezoni serije očekuje nas Temuera Morrison (Aquaman) kao Boba Fett, Katee Sackhoff (Another Life) kao Bo-Katan Kryze i Sasha Banks kao Sabine Wren, na koju smo već i dobili kratak pogled u zadnjem traileru. Očekuje se da ćemo vidjeti i Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) u ulozi famozne Ahsoke Tano, jer nakon dugo nagađanja tu je vijest potvrdio Instagram story njemačkog Disney+ profila. Od novih lica nas u idućoj sezoni također očekuju i Michael Biehn, kojem je ovo ulaz u treću veliku SF franšizu, nakon filmova The Terminator i Aliens; i Timothy Olyphant (Justified) koji je potvrđen kao manje poznati lik – Cobb Vanth.

Režiseri druge sezone su Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i Peyton Reed (Ant-Man), koji su se pridružili redateljima koji su radili na prvoj sezoni, a to su Rick Famuyiwa (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King). Favreau je također izvršni producent i showrunner serije. Ostali izvršni producenti su Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Scenarij za većinu epizoda potpisuje Favreau, za njih ukupno šest, dok druge dvije potpisuju Dave Filoni i Rick Famuyiwa.

Druga sezona serije The Mandalorian na Disney+ stiže 30. listopada.

Check Also

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

The Rings of Power je dobio neobični promo video!

Amazon je objavio lifestyle promo video za Prime Video koji je naslovljen The Earth Needs …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics