The Mandalorian, 2. sezona stiže u listopadu, a postoji i mogućnost spin-offa

“This is the way.”

Ima još jahanja do 2. sezone prve igrane Star Wars serije The Mandalorian, ali barem sada znamo točno koliko. Drugo poglavlje Mandovih i Yiddleovih avantura na Disney+ stiže u listopadu ove godine. Ta vijest je došla direktno od Disneyjevog izvršnog direktora Boba Igera, no to nije bila njegova najveća vijest vezana uz taj serijal. Jer je potvrdio i mogućnost treće sezone, kao i mogućnost spin-offa koji se trenutno istražuju. O detaljima se očito ne može raspravljati, jer tek je stigla prva natruha te opcije, no s obzirom na uspjeh serije ne bi nas čudilo da doista i dobijemo spin-off, s nekim drugim likom/likovima iz svemira Mandaloriana, koji bi priču poveli u drugom smjeru. U svakom slučaju dok ne dobijemo više informacija vrijeme možemo kratiti špekulirajući koji bi to likovi mogli biti, ili u najmanju ruku koje bi to likove željeli vidjeti u njihovoj vlastitoj seriji?

Do 28. prosinca Disney+ je prikupio 28,6 milijuna pretplatnika, prema Disneyjevom kvartalnom izviješću. Iger je izjavio kako im se originalni sadržaj isplatio. Istaknuo je kako je 65% pretplatnika njihove platforme koji su pogledali The Mandaloriana, popratilo još najmanje 10 drugih naslova. “Odluka da idemo s kvalitetom, a ne kvantitetom, funkcionira.”

Iger je također dodao kako Disney za 2021. godinu ima plan internacionalno proširiti i njihovu streaming platformu Hulu, no isto tako je jasno dao do znanja da prioritet u ovom trenutku ipak ima Disney+.

Izvršni producenti serije The Mandalorian su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

The Mandalorian

Check Also

Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija …

Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist …

Web Statistics