The Mandalorian, 2. sezona stiže u listopadu, a postoji i mogućnost spin-offa

“This is the way.”

Ima još jahanja do 2. sezone prve igrane Star Wars serije The Mandalorian, ali barem sada znamo točno koliko. Drugo poglavlje Mandovih i Yiddleovih avantura na Disney+ stiže u listopadu ove godine. Ta vijest je došla direktno od Disneyjevog izvršnog direktora Boba Igera, no to nije bila njegova najveća vijest vezana uz taj serijal. Jer je potvrdio i mogućnost treće sezone, kao i mogućnost spin-offa koji se trenutno istražuju. O detaljima se očito ne može raspravljati, jer tek je stigla prva natruha te opcije, no s obzirom na uspjeh serije ne bi nas čudilo da doista i dobijemo spin-off, s nekim drugim likom/likovima iz svemira Mandaloriana, koji bi priču poveli u drugom smjeru. U svakom slučaju dok ne dobijemo više informacija vrijeme možemo kratiti špekulirajući koji bi to likovi mogli biti, ili u najmanju ruku koje bi to likove željeli vidjeti u njihovoj vlastitoj seriji?

Do 28. prosinca Disney+ je prikupio 28,6 milijuna pretplatnika, prema Disneyjevom kvartalnom izviješću. Iger je izjavio kako im se originalni sadržaj isplatio. Istaknuo je kako je 65% pretplatnika njihove platforme koji su pogledali The Mandaloriana, popratilo još najmanje 10 drugih naslova. “Odluka da idemo s kvalitetom, a ne kvantitetom, funkcionira.”

Iger je također dodao kako Disney za 2021. godinu ima plan internacionalno proširiti i njihovu streaming platformu Hulu, no isto tako je jasno dao do znanja da prioritet u ovom trenutku ipak ima Disney+.

Izvršni producenti serije The Mandalorian su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

The Mandalorian

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics