The Mandalorian, 2. sezona stiže u listopadu, a postoji i mogućnost spin-offa

“This is the way.”

Ima još jahanja do 2. sezone prve igrane Star Wars serije The Mandalorian, ali barem sada znamo točno koliko. Drugo poglavlje Mandovih i Yiddleovih avantura na Disney+ stiže u listopadu ove godine. Ta vijest je došla direktno od Disneyjevog izvršnog direktora Boba Igera, no to nije bila njegova najveća vijest vezana uz taj serijal. Jer je potvrdio i mogućnost treće sezone, kao i mogućnost spin-offa koji se trenutno istražuju. O detaljima se očito ne može raspravljati, jer tek je stigla prva natruha te opcije, no s obzirom na uspjeh serije ne bi nas čudilo da doista i dobijemo spin-off, s nekim drugim likom/likovima iz svemira Mandaloriana, koji bi priču poveli u drugom smjeru. U svakom slučaju dok ne dobijemo više informacija vrijeme možemo kratiti špekulirajući koji bi to likovi mogli biti, ili u najmanju ruku koje bi to likove željeli vidjeti u njihovoj vlastitoj seriji?

Do 28. prosinca Disney+ je prikupio 28,6 milijuna pretplatnika, prema Disneyjevom kvartalnom izviješću. Iger je izjavio kako im se originalni sadržaj isplatio. Istaknuo je kako je 65% pretplatnika njihove platforme koji su pogledali The Mandaloriana, popratilo još najmanje 10 drugih naslova. “Odluka da idemo s kvalitetom, a ne kvantitetom, funkcionira.”

Iger je također dodao kako Disney za 2021. godinu ima plan internacionalno proširiti i njihovu streaming platformu Hulu, no isto tako je jasno dao do znanja da prioritet u ovom trenutku ipak ima Disney+.

Izvršni producenti serije The Mandalorian su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist je suizvršna producentica.

The Mandalorian

Check Also

Trailer za film Project Power: što bi riskirao za 5 minuta supermoći?

Netflix je objavio prvi službeni trailer za intrigantni novi akcijski triler Project Power, redatelja Henryja …

Lucifer se vratio drugačiji u prvom traileru za 5. sezonu!

Netflix je još prošlo ljeto obnovio seriju Lucifer za petu sezonu od 10 epizoda koja …

Web Statistics