The Lord of the Rings: The Rings of Power, otkriveni su redatelji i broj epizoda 2. sezone

Ako vas ima još koji ste uzbuđeni oko druge sezone Amazonove serije Lord of the Rings: The Rings of Power tada imamo za vas neke novosti. Da li su dobre ili loše, to prepuštamo vama da prosudite. Druga sezona serije je započela sa snimanjem, a Amazon Prime je otkrio tko će se sve naći iza kamere. Ovaj puta je to kompletno ženska postava, od ukupno tri redateljice. Opet će režirati Charlotte Brändström koja je u prvoj sezoni dirigirala redateljskom palicom na dvije epizode: Udûn i The Eye. Ona tako preuzima mjesto glavnog redatelja od Waynea Che Yipa, koji je u prvoj sezoni režirao četiri epizode, uključujući i finale. Ostale dvije redateljice nadolazeće sezone su Sanaa Hamri (Shameless, The Wheel of Time) i Louise Hooper (The Sandman, The Witcher) koje još nisu radile na seriji. Svaka od njih dvije će režirati po dvije epizode od ukupno osam epizoda druge sezone.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana, Amazon Prime je također najavio postavu od čak 15 novih glumaca, koje između ostalog čine Will Keen (His Dark Materials), Oliver Alvin-Wilson (Collateral), Stuart Bowman (The Pact), Gavi Singh Chera (Vera), William Chubb (The Sandman) i Kevin Eldon (Game of Thrones). Očekuje nas i jedna neočekivana zamjena. Ulogu Adara od Josepha Mawlea preuzima Sam Hazeldine (Peaky Blinders).

Showrunneri i izvršni producenti druge sezone su J.D. Payne i Patrick McKay. Ostali izvršni producenti su Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill, i Gennifer Hutchison, dok je suizvršna producentica Brändström.

Prema podacima od Amazona, prvu sezonu serije je pogledalo više od 100 milijuna ljudi diljem svijeta, s više od 24 milijarde minuta streamanja. Serija je prvog dana privukla više od 25 milijuna globalnih gledatelja, postavivši rekord za najbolju premijeru u povijesti Amazona.

Za prvu sezonu reakcija kritičara i fanova je bila podijeljena, ali showrunneri su obećali da će serija od sada biti “grandioznija i bolja”. Za sada još nije otkriveno kada točno stiže nova sezona, ali se očekuje da će to biti tek 2024. godine. Što se tiče radnje ona je očekivano pod velom tajne, izuzev par detalja. McKay i Payne su već izjavili da će se veći dio druge sezone fokusirati na Sauronov razvoj kao antiheroja. Ono što znamo je da nas u drugoj sezoni očekuje još ikonskh lokacija, poznatih likova iz Međuzemlja i ono što je možda i najzanimljivije: masivna bitka kroz čak dvije epizode.

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics