The Lord of the Rings: The Rings of Power, finalni epski trailer!

Samo što nismo opet zakoračili u Međuzemlje! Amazon Prime objavio je finalni trailer za iščekivanu fantasy seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power. Novi trailer nam nudi gotovo tri minute epskih akcijskih sekvenci. Tako smo dobili još bolji uvid u jedan od centralnih likova – Galadriel (Morfydd Clark), koja osjeća da se u Međuzemlje vraća veliko zlo. Dobili smo pogled i na lik Elendila (Lloyd Owen), númenorskog kapetana koji će se pokazati ključnim za stvaranje saveza između vilenjaka i ljudi. Također su ponovo prikazane i tri misteriozne figure u bijelim ogrtačima. Iste one koje smo prvi puta vidjeli u San Diego Comic-Con traileru. Trenutačno se o njima ne zna gotovo ništa, ali neki fanovi spekuliraju da je riječ o kultu Melkora (Morgotha). A otkriveni su nam i očaravajući krajolici serije kao i ranije spomenute grandiozne akcijske scene. Sve u svemu ovaj trailer se čini najbolji do sada.

Radnja serije počinje dok je Međuzemlje u razdoblju relativnog mira. Prošla su stoljeća otkako su vilenjaci i njihovi saveznici porazili zlog Morgotha ​​i njegovog učenika Saurona, a visoki kralj Gil-galad (Benjamin Walker) sada vlada vilenjacima u Lindonu. U kraljevstvu patuljaka Khazad-dûmu, poznatom i kao Moria, vođe poput princa Durina IV (Owain Arthur) i njegove žene Dise (Sophia Nomvete) nadziru užurbanu podzemnu civilizaciju, godinama prije nego što postanu napušteni rudnik u kojem će se Gandalf jednog dana suočiti s Balrogom. Daleko preko mora, ljudi su godinama gradili raskošno otočno kraljevstvo Númenor, koje sada vodi stoička kraljica Míriel (Cynthia Addai-Robinson).

Tvorci, scenaristi i showrunneri serije su JD Payne i Patrick McKay, koji su već razradili mapu za pet sezona. Prve dvije epizode prve sezone režirao je J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), dok je Wayne Che Yip (The Wheel of Time) režirao ukupno četiri, a Charlotte Brändström (The Witcher) dvije epizode.

The Lord of the Rings: The Rings of Power na Amazon Prime premijerno stiže 02. rujna s prve dvije epizode, od ukupno njih osam.

Check Also

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Constellation: isječak iz Appleove SF triler serije

Apple TV Plus u siječnju je objavio prvi trailer za misterioznu SF triler seriju Constellation, …

One comment

  1. Meh. Bude li ovo bilo šuplje kao House of Dragon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics