The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The Last of Us koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme. Novi trailer nam je dao najbolji upliv u radnju do sada, kao i bolji uvid u odnos između glavnih likova, Joela i Ellie, koje tumače Pedro Pascal (The Mandalorian) i Bella Ramsey (Game of Thrones). Trailer je prva poslastica za fanove igre, ali također dobro ocrtava zaplet za one koji nisu upoznati s izvornim materijalom. U novom traileru otkriveni su gotovo svi značajniji likovi, uključujući i one koje tumače Ashley Johnson i Troy Baker, koji su inače svoj glas posuđivali glavnim likovima u igri. Johnson je utjelovila Annu, trudnu ženu u bijegu, koja mora roditi pod najstrašnijim okolnostima. Baker pak tumači Jamesa, starijeg člana skupine doseljenika koji se moraju boriti da održe svoju zajednicu na životu usprkos sve brutalnijim izgledima.

Serija je koprodukcija kuća Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games i Naughty Dog. Na projektu sudjeluje tvorac igre Neil Druckmann, kao scenarist i izvršni producent, zajedno s Craigom Mazinom, tvorcem fantastične HBO-ove serije Chernobyl. Redatelj pilota je Kantemir Balagov (Beanpole), a ostale redatelje čine Druckmann, Jasmila Žbanić (Quo vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Jeremy Webb (The Umbrella Academy), Peter Hoar (Daredevil) i Liza Johnson (A Series of Unfortunate Events). Za glazbenu temu zadužen je Gustavo Santaolalla, kompozitor igre The Last of Us.

Radnja se odvija 20 godina nakon devastirajuće pandemije čovječanstva, koja je mnoge transformirala u ono što bi većina zvala zombijima, ali u svijetu igre riječ je o zaraženim, bezumnim ljuskama nakadašnjih ljudi. Priča prati Joela, jednog od preživjelih u jednom od malobrojnih preostalih ljudskih naselja, koji je dobio zadatak prošvercati 14-godišnju Ellie iz militarizirane zone karantene. Ellie je posebna jer je zaražena virusom, ali on na nju nije utjecao kao na ostale.

Uz Pascala i Ramsey veće uloge tumače Anna Torv kao Tess, Gabriel Luna kao Tommy, Nico Parker kao Sarah, Nick Offerman kao Bill, Melanie Lynskey kao Kathleen, Murray Bartlett kao Frank, Merle Dandridge kao Marlene, Storm Reid kao Riley, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon i Elaine Miles kao Florence.

Serija The Last of Us na HBO i HBO Max premijerno stiže 15. siječnja 2023. godine, odnosno kod nas će biti dostupna 16. siječnja, a prva sezona se sastoji od ukupno devet epizoda.

The Last of Us

The Last of Us

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics