The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The Last of Us. Adaptacija je najavljena još 2020. godina, a da nas očekuje nešto jako dobro znali smo već sa spomenom tvoraca serije Craiga Mazina i Neila Druckmanna. Sada smo dobili i svojevrsnu potvrdu toga, jer ako je suditi po prvom teaser traileru ovo nije serija koju želite propustiti. Trailer otkriva kako će HBO-ova adaptacija biti bliska igri, s nekim lokacijama savršeno reproduciranim za TV. Međutim, uglavnom pokazuje koliko su Pascal i Ramsey savršeni za uloge koje tumače. Baš kao što su Joel i Ellie sidra koja drže videoigru zajedno, Pascal i Ramsey blistaju u novom traileru za seriju.

Serija je koprodukcija kuća Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games i Naughty Dog. Na projektu sudjeluje i već spomenuti tvorac igre Neil Druckmann, kao scenarist i izvršni producent, zajedno s Craigom Mazinom, tvorcem fantastične HBO-ove serije Chernobyl. Redatelj pilota je Kantemir Balagov (Beanpole), a ostale redatelje čine Druckmann, Jasmila Žbanić (Quo vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Jeremy Webb (The Umbrella Academy), Peter Hoar (Daredevil) i Liza Johnson (A Series of Unfortunate Events). Za glazbenu temu zadužen je Gustavo Santaolalla, kompozitor igre The Last of Us.

Radnja se odvija 20 godina nakon devastirajuće pandemije čovječanstva, koja je mnoge transformirala u ono što bi većina zvala zombijima, ali u svijetu igre riječ je o zaraženim, bezumnim ljuskama nakadašnjih ljudi. Priča prati Joela, jednog od preživjelih u jednom od malobrojnih preostalih ljudskih naselja, koji je dobio zadatak prošvercati 14-godišnju Ellie iz militarizirane zone karantene. Ellie je posebna jer je zaražena virusom, ali on na nju nije utjecao kao na ostale.

Glavne uloge tumače Pedro Pascal (The Mandalorian) kao Joel, Bella Ramsey (Game of Thrones) kao Ellie, Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) kao Tommy, Lamar Johnson kao Henry i Keivonn Woodard kao Sam. Ostale uloge tumače Storm Reid, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Nick Offerman, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett i Con O’Neil.

Serija The Last of Us na HBO i HBO Max stiže negdje početkom 2023. godine.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

For All Mankind: prvi pogled na 4. sezonu Appleove serije!

Prošlo je nešto više od godinu dana od šokantnog finala treće sezone serije For All …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics