The Last of Us: otkriveno je tko će glumiti Joela i Ellie!

Otkako je HBO najavio adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The Last of Us, naveliko se nagađalo tko bi mogao tumačiti glavne likove, odnosno Joela Millera i Ellie. Sada je nagađanju došao kraj, iako su još jučer cirkulirale glasine o jednom vrlo drugačijem kastingu, službeno je potvrđeno kako će Pedro Pascal (The Mandalorian, Wonder Woman 1984) tumačiti Joela, dok će Bella Ramsey (Game of Thrones, His Dark Materials) preuzeti ulogu Ellie. Čini se da je HBO-ov serijal na jako dobrom putu. Na projektu sudjeluje i tvorac igre Neil Druckmann, kao scenarist i izvršni producent, zajedno s Craigom Mazinom, tvorcem fantastične HBO-ove serije Chernobyl. Serija je koprodukcija kuća Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games i Naughty Dog. Ostali izvršni producenti su Evan Wells za Naughty Dog, Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions te Carolyn Strauss (Game of Thrones, Chernobyl). Projekt je prva tv serija za kuću PlayStation Productions. Redatelj pilota je Kantemir Balagov (Beanpole), a početak produkcije se očekuje u prvoj polovici ove godine.

Serija će pokrivati događaje originalne igre s mogućnošću širenja na nastavak. Video igra The Last of Us je inicijalno izašla 2013. godine, dok je The Last of Us Part II objavljen u lipnju prošle godine.

Radnja se odvija 20 godina nakon devastirajuće pandemije čovječanstva, koja je mnoge transformirala u ono što bi većina zvala zombijima, ali u svijetu igre riječ je o zaraženim, bezumnim ljuskama nakadašnjih ljudi. Priča prati Joela, jednog od preživjelih u jednom od malobrojnih preostalih ljudskih naselja, koji je dobio zadatak prošvercati 14-godišnju Ellie iz militarizirane zone karantene. Ellie je posebna jer je zaražena virusom, ali on na nju nije utjecao kao na ostale.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics