The Irregulars: prvi teaser za Netflixovu nadnaravnu seriju, spin-off Sherlocka Holmesa

Netflix je upravo objavio prvi teaser za seriju The Irregulars, smještenu u svijet Sherlocka Holmesa ali sa žestokom dozom nadnaravnog. Tvorac serije, scenarist i izvršni producent je Tom Bidwell (Watership Down, My Mad Fat Diary). Ostali izvršni producenti su Jude Liknaitzky (My Mad Fat Diary, Doctor Foster) i Greg Brenman (Peaky Blinders, The Honourable Woman). Redatelji su Johnny Allan (Endeavour), Joss Agnew (The Split, Poldark) i Weronika Tofilska (Last Train).

The Baker Street Irregulars su skupina ulične djece koju bi slavni detektiv ponekad upotrijebio u svojim slučajevima kako bi dobio informacije kojima obično ne bi mogao pristupiti. U Netflixovoj adaptaciji, tvorac serije je iznova zamislio mladu bandu iz knjiga i pretvorio ih u nešto stariju skupinu tinejdžera koji jedini mogu zaustaviti nadolazeću mračnu prijetnju – i za to im nije potreban Holmes. “Naša se priča fokusira na The Irregulars, samu bandu. To je njihova priča, njihova avantura” – izjavio je Bidwell za EW. “Sherlock Holmes je u priči, to je njegov svijet, ali on nije u fokusu. On igra veliku ulogu u tome, nemojte me krivo shvatiti, ali riječ je o djeci i njihovim putovanjima.”

Dobrodošli u London u 19. stoljeće, gdje The Irregulars – skupina nepodobnika, radi na rješavanju nadnaravnih zločina po nalogu dr. Watsona i njegovog neuhvatljivog partnera Sherlocka Holmesa.

Glavne uloge tumače Thaddea Graham (Letter For The King, Us) kao Bea, Darci Shaw (Judy, The Bay) kao Jessie, Jojo Macari (Sex Education, Hard Sun) kao Billy, Mckell David (Snatch, Damilola Our Loved Boy) kao Spike, Harrison Osterfield (Catch 22) kao Leopold, Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve, The Inbetweeners) kao Sherlock Holmes, Royce Pierreson (Judy, The Witcher) kao John Watson i Clarke Peters (His Dark Materials, The Wire) kao The Linen Man.

The Irregulars na Netflix stiže 26. ožujka s osam epizoda.

The Irregulars

The Irregulars

The Irregulars

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics