The Invisible Man: novi napeti trailer otkriva nevidljivog čovjeka!

The Invisible Man je postao vidljiv u novom traileru za remake klasika SF horor filma redatelja Leigha Whannella (Insidious: Chapter 3, Upgrade). Izvršni producenti su Leigh Whannell, Beatriz Sequeira, Charles Layton, Rosemary Blight, Ben Grant, Couper Samuelson i Jeanette Volturno. Whannell također potpisuje i scenarij za film.

Novi trailer otkriva više nego prvi, te jasno prenosi napetost i jezu određenih scena, dajući nam bolji uvid u ono što nas očekuje. Ako ste jedan od onih koji se žale da im traileri kvare gledanje jer otkrivaju previše onda je možda bolje da preskočite gledanje ovog. Iako ruku na srce, vjerojatno ste već upoznati sa SF romanom H. G. Wellsa koji je poslužio kao baza/inspiracija za film, ili ste barem pogledali filmsku adaptaciju iz 1933. godine. Stoga gledajući iz tog kuta bazične detalje već dobrano znate, ali priča je ipak modernizirana i osvježena, pa uzmite i to u obzir.

Radnja se odvija oko Cecilije Kass, žene zarobljene u nezdravoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom koji je želi kontrolirati u svakom pogledu. Stoga ona biježi od njega i skriva se, uz pomoć svoje sestre, njihovog zajedničkog prijatelja iz djetinjstva i njegove kćeri. No kada Cecilijin nasilni bivši dečko napravi samoubojstvo i ostavi joj dio njegovog velikog bogatstva Cecilija će posumnjati kako on nije doista mrtav. Kako se niže serija jezivih slučajnosti, prijeteći životima njezinih najmilijih, Cecilijin zdrav razum postaje upitan dok očajnički želi dokazati da je lovi netko koga nitko ne može vidjeti.

Glavne uloge tumače Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale), Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Benedict Hardie i Sam Smith.

The Invisible Man u kina stiže 28. veljače, što je odmah iza ugla.

The Invisible Man

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics