The Haunting of Bly Manor: prvi teaser za novo poglavlje s novom pričom!

Netflix je objavio prvi teaser trailer za The Haunting of Bly Manor, predstavljajući novu priču o duhovima u antologijskoj seriji The Haunting koja se odvija oko Bly Manora i života njegovih stanara, kako živih, tako i mrtvih. The Haunting of Bly Manor je inspirirana psihološkom, gotičkom horor novelom The Turn of the Screw autora Henryja Jamesa. Radnja novele se vrti oko Dani Clayton, koja je angažirana da se brine o dvoje djece bez roditelja u izoliranoj vili. Ali u vili nije sve onako kako se čini na prvu, stoljeća mračnih tajni ljubavi i gubitka čekaju da ih se razotkrije u ovoj jezivoj gotičkoj romansi. U Bly Manoru mrtvo ne znači i otišlo… Iako radnja nije originalna, Netflix se nada da će uspješno postaviti novi spin na priču s uznemirujućim vizualima i ozbiljnom dozom jeze.

Već postoji nekoliko adaptacija i varijacija novele The Turn of the Screw i to u različitim medijima, od kojih su najpoznatiji i kritički vrlo dobro prihvaćeni filmovi The Innocents (1961.) redatelja Jacka Claytona, te prikvel The Nightcomers (1971.) redatelja Michaela Winnera. Najrecentnija, ovogodišnja adaptacija kreativno nazvana The Turning nije prošla dobro kod kritičara.

No Netflixova serija The Haunting of Bly Manor ima dosta stvari koje joj idu prilog. Mike Flanagan (Doctor Sleep, Gerald’s Game), koji je stvorio kritički hvaljenu i općenito iznimno dobro prihvaćenu The Haunting of Hill House, se vratio ispričati novo poglavlje u antologiji. Da stvar bude bolja, glumci Henry Thomas, Kate Siegal i Oliver Jackson-Cohen, koji su glumili u The Haunting of Hill House, tumače nove uloge u The Haunting of Bly Manor.

Ostale glavne uloge tumače Victoria Pedretti (You), Catherine Parker (Absentia), T’Nia Miller (Years and Years), Rahul Kohli (iZombie), Amelia Eve, Benjamin Ainsworth i Amelie Smith (EastEnders).

Stoga ako je suditi po prvom teaseru, ali i telentu iza i ispred kamere dobra je pretpostavka da nas The Haunting of Bly Manor neće razočarati kada stigne na Netflix 09. listopada.

Check Also

Prvi, misteriozni trailer za 4. sezonu serije Westworld!

HBO je objavio službeni teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Westworld koja je završila …

Ming-Na Wen i Esai Morales pridružili su se glumačkoj postavi SF trilera Persephone

Dvoje novih glumačkih imena se pridružilo nadolazećem SF trileru Persephone redatelja Jeffreyja Morrisa. Tako ćemo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics