The Haunting of Bly Manor, dobrodošli u novu kuću strave!

Netflix je objavio punokrvni trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje o duhovima u antologijskoj seriji The Haunting koja se odvija oko Bly Manora i života njegovih stanara, kako živih, tako i mrtvih. The Haunting of Bly Manor je inspirirana psihološkom, gotičkom horor novelom The Turn of the Screw autora Henryja Jamesa. Radnja novele se vrti oko Dani Clayton, koja je angažirana da se brine o dvoje djece bez roditelja u izoliranoj vili. Ali u vili nije sve onako kako se čini na prvu, stoljeća mračnih tajni ljubavi i gubitka čekaju da ih se razotkrije u ovoj jezivoj gotičkoj romansi.

Već postoji nekoliko adaptacija i varijacija novele The Turn of the Screw i to u različitim medijima, od kojih su najpoznatiji i kritički vrlo dobro prihvaćeni filmovi The Innocents (1961.) redatelja Jacka Claytona, te prikvel The Nightcomers (1971.) redatelja Michaela Winnera. Najrecentnija, ovogodišnja adaptacija kreativno nazvana The Turning nije prošla dobro kod kritičara.

Radnja je smještena u Englesku 1980-ih, nakon tragične smrti au pair djevojke, Henry Wingrave (Henry Thomas) unajmljuje mladu američku dadilju (Victoria Pedretti) da se brine o njegovom nećaku i nećakinji (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth) koji borave u Bly Manoru sa šefom imanja Owenom (Rahul Kohli), osobom zaduženom za održavanje imanja Jamie (Amelia Eve) i domaćicom gospođom Grose (T’Nia Miller). Ali sve nije onako kako se čini… U Bly Manoru mrtvo ne znači i otišlo…

Uz melodiju pjesme Home Sweet Home, trailer otkriva uvod u novo poglavlje priče, predstavljajući glumačku postavu i zadirkujući jezivim događanjima, a da u stvari ne odaje puno.

The Haunting of Bly Manor na Netflix stiže 09. listopada.

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Castlevania: 4. sezona serije u igru ponovo vraća Drakulu!

Kao što smo nedavno saznali nadolazeća četvrta sezona Netflixove serije Castlevania će ujedno biti i …

Web Statistics