The Handmaid’s Tale: 4. sezona stiže u travnju!

Dva mjeseca nakon što je serija dobila obnovu za petu sezonu Hulu je objavio novi teaser za četvrtu sezonu distopijske serije The Handmaid’s Tale (Sluškinjina priča). Ovaj friški teaser trailer je također otkrio i kada stiže čevrta sezona, a to je 28. travnja, kada stižu prvih tri od ukupno deset epizoda. Snimanje četvrte sezone počelo je još u ožujku 2019. godine, a premijera je inicijalno najavljena za jesen 2020., no zbog pandemije koronavirusa je došlo do neizbježnog pomicanja na ovu godinu. Peta sezona serije se očekuje negdje 2022. godine, pod uvjetom da ne dođe do novih odgoda zbog koronavirusa.

The Handmaid’s Tale se “nastavlja tamo gdje smo i stali”, navodi se u opisu sezone, “ali rizici koje preuzima [June] donose neočekivane i opasne nove izazove, a njezina želja za pravdom i osvetom prijete da će je pojesti iznutra i uništiti njezine najdragocjenije odnose.”

“Jedna od stvari s kojom se bavimo ove sezone je moć i što znači stvarna moć i tko je ima ” – izjavila je Elisabeth Moss. “Moć može biti opasna, može biti destruktivna. Za June i Lydiju koje obje traže moć nad svojim vlastitim putovanjima, ali na različite načine i sa svojim vlastitim ciljevima.”

Kao što trailer otkriva, June je u bijegu nakon svog odvažnog čina u prošloj sezoni. Lydia je zabrinuta zbog sve veće pobune, pa je izdala naredbu da je uhvate. U najavi je također jasno da June učvršćuje svoju poziciju vođe pobunjenika. Udružuje se sa sluškinjama i uvjerava ih da se bore i ne skrivaju. U međuvremenu, Gilead je u stanju kaosa, s frakcijama koje se natječu za prevlast.

Nova sezona donosi i neke nove likove, poput Mckenne Grace (The Haunting of Hill House) koja tumači gospođu Keyes, iznimno inteligentnu suprugu mnogo starijeg zapovjednika.

Izvršni producenti Bruce Miller i Warren Littlefield najavili su da ova sezona donosi tkz. payoff (nagradu za strpljenje) svega onoga što se polagano zahuktavalo do sada. Također u novoj sezoni žarište pobune protiv režima postaje Chicago. Zanimljivo je i to da je Moss režirala ukupno tri epizode 4. sezone.

The Handmaid's Tale

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics