Žanrovska komedija “The Good Place” obnovljena je za 3. sezonu

Početkom studenog smo imali prilike pogledati zadnju epizodu prvog dijela druge sezone serije The Good Place. Prije nego što se serija vrati na male ekrane 04. siječnja 2018. godine s preostalih pet epizoda NBC je objavio da ćemo dobiti i treću sezonu s ukupno 13 epizoda. Za nas su to jako dobre vijesti jer smo se navukli na seriju (mi je pratimo na Netflixu) i definitivno je preporučamo kao netipičnu, pristojno mračnu, pametnu i vrlo smiješnu komediju o zagrobnom životu.

Glavne uloge tumače Kristen Bell i Ted Danson, a od samog početka prikazivanja kritičari je često hvale. Kritičar The Hollywood Reportera ju je proglasio komedijom kakva se trenutno ne viđa na malim ekranima. Gledanost druge sezone je čak nešto narasla u odnosu na prvu. U ostalim ulogama su William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto i D’Arcy Carden.

Radnja serije se odvija oko Eleanor Shellstrop (Bell) koja se nakon nesreće budi u zagrobnom životu u kojem upoznaje Michaela (Danson) koji joj predstavlja The Good Place, iliti utopiju stvorenu za ljude poput nje koji su živjeli ispravnim i požrtvovnim životom, a ona je uvijek nesebično pomagala drugima. Eleanor uskoro shvaća da se ovdje našla pukom greškom pa mora sakriti svoje nesavršeno ponašanje pred drugima i postati bolja osoba. U ovoj utopiji je svakome namijenjena i srodna duša, a njezina je Chidi Anagonye (Harper), kojem se povjerava i on joj odlučuje pomoći. No, slijedi i veliki obrat gdje stvari stvarno postaju zanimljive…

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics