The Falcon and the Winter Soldier: trailer za seriju obećava puno akcije!

Disney je jučer u sklopu Danu investitora 2020. iznenadio masivnim predstavljanjem novog sadržaja kojeg ćemo neminovno pokrivati još nekoliko dana. Pa smo tako dobili i prvi puni trailer za nadolazeću Marvelovu limitiranu seriju The Falcon i Winter Soldier. Upravo je The Falcon and the Winter Soldier trebao biti prva plasirana serija od svih novih MCU serijala koji su kreirani za platformu Disney Plus, te je trebala stići još u kolovozu ove godine. No radi pandemije koronavirusa taj je raspored morao biti promjenjen, pa je mjesto prve serije dopalo WandaVision, koja stiže u siječnju 2021. godine, dok The Falcon and the Winter Soldier na Disney Plus stiže 19. ožujka. Režiseri i scenaristi serije su Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) i Malcolm Spellman (Empire).

Radnjom smještena nakon događaja Endgamea, serija pronalazi Sama Wilsona/Falcona kako se bori s tim da je odabran za nasljednika štita i odgovornosti Kapetana Amerike. Američka vlada nije oduševljena tom idejom, te su oni u vidu imali drugog kandidata, a tu su i nove prijetnje s kojima će se Sam i Bucky morati uhvatiti ukoštac. Urnebesna dinamika para bila je očita još u filmu Civil War, a ovaj trailer to samo dodatno podcrtava. Također smo dobili i pogled na osvetoljubivog Helmuta Zemoa, koji će po svemu sudeći stvarati velike probleme vodećem dvojcu.

Titularne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War) kao Sam Wilson aka The Falcon i Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) kao Bucky Barnes aka The Winter Soldier. U ostalim glavnim ulogama su Daniel Brühl (The Alienist, Rush) kao Baron Zemo, Emily VanCamp (Revenge) kao Sharon Carter i Wyatt Russell (Overlord) kao John Walker.

The Falcon and the Winter Soldier

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics