The Essex Serpent: otkrivene su fotke i datum premijere nadolazeće adaptacije!

Apple TV Plus je otkrio datum premijere njihove nove nadolazeće limitirane serije The Essex Serpent (Eseška zmija). Riječ je o adaptaciji istoimenog hvaljenog romana autorice Sarah Perry. Roman je kod nas još 2018. godine objavio Profil. Seriju je režirala Clio Barnard (Dark River), prema scenariju kojeg potpisuje Anna Symon (Mrs. Wilson). Izvršni producenti su Barnard, Symon, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman i Patrick Walters.

Miniserija od šest epizoda prati netom postalu udovicu Coru koja se, nakon što je oslobođena nasilnog braka, seli iz viktorijanskog Londona u malo selo Aldwinter u Essexu, zaintrigirana lokalnim praznovjerjem da se mitsko stvorenje poznato kao zmija iz Essexa vratilo u to područje. Tamo susreće Willa, vođu zajednice od povjerenja koji pokušava obuzdati glasine o zvijeri.

Glavne uloge tumače Claire Danes (Homeland) kao Cora Seaborne i Tom Hiddleston (Loki) kao Will Ransome. U ostalim ulogama ćemo gledati Franka Dillanea (The Girlfriend Experience), Clémence Poésy (Harry Potter), Hayley Squires (Adult Material) i Gretu Bellamacina (This Sceptred Isle).

The Essex Serpent na Apple TV Plus premijerno stiže s čak dvije epizode već 13. svibnja. Objavu datuma premijere su popratile i prve slike iz serije koje možete pregledati u nastavku.

The Essex Serpent

The Essex Serpent

The Essex Serpent

The Essex Serpent

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics