The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova koji pričaju priče koje su dovele do stvaranja tima superheroja Midnight Suns. Ovo je zapravo promocija nove Marvelove videoigre, ali dok čekamo da Disney smisli kako snimiti sljedeći Blade film (sva sreća film od nedavno opet ima redatelja), možemo uživati ​​u ovome. The Daywalker je četvrti od pet kratkih filmova koji objašnjavaju kako i zašto su se heroji Midnight Suns ujedinili da se suprotstave Lilith aka Mother of Demons. Prvi je film istraživao podrijetlo Lilith, dok je drugi u tim doveo Magik i Scarlet Witch. Prošli tjedan, Ghost Rider je došao na red za treći kratki animirani film.

U filmu The Daywalker, Blade se nalazi pod napadom vojske vampira. Čak i dok se vampiri približavaju, Blade se ne brine; on ih brzo tamani, izvlačeći nova, smrtonosnija oružja za svako ubojstvo. Kada se na kraju bitke iz portala pojavi Caretaker, zamalo je i nju skratio za glavu — ali je svoju oštricu stručno zaustavio na njenom vratu. Zatim, kada ga ona zamoli da se pridruži timu Midnight Suns, on daje iznenađujuće brz odgovor.

“Naš Blade ima dugu povijest s Caretakerom odnosno Sarom, kako je on poznaje.” – objasnio je Zach Bush, koji je autor ovog kratkog filma. “Nakon što se godinama ‘gubio’ u vampirskoj zvijeri u sebi, Caretaker mu je pomogla da povrati kontrolu kako bi postao Blade kojeg poznajemo i volimo (i kojeg se vampiri boje i mrze). Ona je jedna od rijetkih osoba koje poštuje, a to je uglavnom zato što je osjećaj uzajaman.”

Kratki animirani film The Daywalker kreirali su i animirali Sun Creature Studio i DIGIC Pictures. Ispod filma The Daywalker potražite i ostale do sada objavljene Midnight Suns kratke, prikvel filmove.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics