The Closet: trailer za korejski nadnaravni triler!

Dark Sky Films je netom objavio prvi službeni američki trailer za korejski horor triler The Closet. Film je u Koreji već bio u distribuciji ove godine dok na američko tržište tek treba doći. Film je originalno poznat pod nazivom 클로젯 ili Keullojet na korejskom. Redatelj i scenarist je Kwang-bin Kim kojem je ovo dugometražni prvijenac.

Nakon tragične smrti supruge, arhitekt Sang-won useljava se u novi dom sa svojom kćeri Inom, nadajući se da će to obnoviti njihov nekadašnji odnos. Unatoč svim njegovim naporima, Ina se sve više osjeća zanemarenom od svog oca. Počinje se povlačiti sve više u sebe, i utjehu pronalazi u neobičnim zvukovima iz svog ormara.
U međuvremenu, Sang-wona muče jezive noćne more i ubrzo nakon toga, Ina netragom nestaje. Dok je traži, Sang-won upoznaje zagonetnog Kyung-hoona koji tvrdi da zna gdje se Ina nalazi. Očajan da pronađe svoju kćer, Sang-won poseže za “otvaranjem” misterioznog ormara…

Originalno baš i nije, ako je suditi po sinopsisu i traileru, te se čini da je film dosta posudio od velike filmske braće, primarno od Poltergeista ali i Insidiousa.

Glavne uloge tumače Jung-woo Ha (The Handmaiden, Ashfall, Chaser, The Yellow Sea), Yool Heo (Mother), Nam-gil Kim (Memoir of a Murderer, The Fiery Priest) i Sung-woong Park (New World, Rugal).

The Closet na digitalne platforme i DVD stiže 15. prosinca.

The Closet

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics