The Changeling: prvi trailer za novu, neobičnu Appleovu žanrovsku seriju!

Apple TV objavio je službeni trailer za intrigantnu novu seriju pod nazivom The Changeling, koja nema poveznica s istoimenim horor filmom iz 80-ih ili trilerom Changeling iz 2008. godine. Serija je bazirana na istoimenom, nagrađivanom bestseller romanu Victora LaVallea iz 2017., a opisuje se kao bajka za odrasle. To je ujedno horor priča, bajka o roditeljstvu i opasna odiseja kroz grad New Yorka za koji niste znali da postoji… Showrunnerica i scenarista serije je Kelly Marcel (Cruella, Venom, Venom: Let There Be Carnage). Redateljica pilota je Melina Matsoukas (Queen & Slim, Insecure), dok su ostali režiseri Jonathan van Tulleken, Dana Gonzales i Slick Naim.

Kad je Apollonov otac nestao, ostavio je svom sinu kutiju s knjigama i čudne ponavljajuće snove. Sada je Apollo i sam otac – a dok se on i njegova supruga Emma prilagođavaju svojim novim životima roditelja, iscrpljenost i tjeskoba počinju uzimati danak. Apollou se vraćaju stari snovi i Emma se počinje ponašati čudno… Isprva se čini da Emma pokazuje znakove postporođajne depresije. Ali prije nego što Apollo može išta učiniti da pomogne, Emma počini užasan čin i nestane. Tako počinje Apollonova potraga za ženom i djetetom koji nisu onakvi kakvima ih je zamišljao. Njegova mračna odiseja vodi ga na zaboravljeni otok, groblje puno tajni, šumu u kojoj još uvijek žive legende o imigrantima i konačno natrag na mjesto za koje je mislio da je zauvijek izgubljeno.

Glavne uloge tumače LaKeith Stanfield (Atlanta, Sorry to Bother You), Clark Backo (Letterkenny, Confession), Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson i Malcolm Barrett kao gostujuća zvijezda.

Serija The Changeling na Apple TV Plus premijerno stiže 08. rujna s prve tri epizode od ukupno njih osam, koje su producirale kuće Apple Studios i Annapurna.

The Changeling

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics