The Boys: trailer za 3. sezonu otkriva pravog Homelandera!

Treća sezona Amazonove netipične superherojske serije The Boys dobila je službeni trailer i poster. Riječ je o seriji baziranoj na izvrsnom stripu Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Showrunner, scenarist i izvršni producent je Eric Kripke (Supernatural).

Trailer nam daje sjajan pogled na novog zloglasnog aktera priče – Soldier Boya (Jensen Ackles), te nam daje uvid što očekivati ​​od serije dok ljudi konačno počnu otkrivati pravo lice Homelandera (Antony Starr). Saznali smo i da je Billy Butcher (Karl Urban) bio prilično uzoran posljednjih godinu dana, nakon Beccine (Shantel VanSanten) tragične smrti koju je slučajno uzrokovao njezin sin Ryan (Cameron Crovetti). No, trailer nam je također pokazao i to da će Butcher biti stavljen na kušnju u novoj sezoni, pogotovo kada mu Maeve donese serum koji će ga pretvoriti u ‘supsa’ na 24 sata. I dok se sav taj kaos odvija, izgleda da se će se Hughie Campbell (Jack Quaid) morati pomiriti s činjenicom da odabir ‘high roada’ ne doprinosi njihovoj borbi protiv Voughta, te da će morati uprljati ruke za taj posao.

U nadolazećoj sezoni serije od novih likova osim već spomenutog Jensena Acklesa kao Soldier Boya gledamo i Katiu Winter kao Little Ninu, Milesa Gastona Villaneuva (Law & Order True Crime) kao Supersonica, Seana Patricka Flaneryja (The Boondock Saints) kao Gunpowdera, Nicka Wechslera (Revenge) kao Blue Hawka i Laurie Holden (The Walking Dead) kao Crimson Countess.

Emmyjem ovjenčana serija na Amazon Prime stiže 03. lipnja, s prve tri epizode treće sezone.

The Boys

Check Also

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics