The Boys: otkriven je datum premijere 2. sezone, nova špica i poster!

Amazonova izvrsna, ultra nasilna i netipična superherojska serija The Boys sa svojom drugom sezonom stiže 04. rujna. Amazon će premijerno objaviti tri epizode, dok će ostalih pet stizati na tjednoj bazi. Najava datuma je bila potpuno u skladu sa samom serijom – “Čuli smo da plačete i jaučete oko toga kada će stići druga sezona, pa eto vam ga na. Vidimo se 04. rujna kompići. #TheBoysAreBack” Znamo da to treba dočekati pa u međuvremenu vrijeme prikratite novim detaljima, friško objavljenim posterom, a u videu podno teksta na 47:35 potražite i novu krvavu špicu za drugu sezonu!

Još intenzivnija, suluda druga sezona pronalazi The Boyse u bijegu od zakona, Supese kako ih progone, a oni se očajnički pokušavaju pregrupirati i uzvratiti Voughtu udarac. Dok se skrivaju Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) i Kimiko (Karen Fukuhara) se nastoje priviknuti na novo normalno, dok se Butcheru (Karl Urban) i dalje nigdje ne može pronaći trag. U međuvremenu Starlight (Erin Moriarty) mora utvrditi svoje mjesto među sedmorkom, dok Homelander (Antony Starr) pokušava preuzeti potpunu kontrolu nad njima. Njegova premoć će postati upitna s dolaskom nove članice Stormfront (Aya Cash), koja pak ima svoju agendu. Povrh svega toga ‘na pozornici’ se pojavljuje i novi superzlikovac…

Serija je adaptacija iznimno nasilnog, mračnog i otkačenog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Strip je također vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj. Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

U drugoj sezoni od novih lica gledamo već spomenutu Ayu Cash, Gorana Višnjića, Claudiu Doumit, Pattona Oswalta i Malcolma Barretta.

Osvrt na prvu sezonu možete pročitati ovdje. Sada nakon doista puno ocjena, serija i dalje kotira visoko, Tomatometar pokazuje 84% kod kritike, a čak 93% kod publike.

The Boys

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics