The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske serije The Boys. Trailer otkriva glavni sukob sljedećeg poglavlja u priči s titularnim timom koji je u bijegu, čiji je vođa Billy Butcher (Karl Urban), nakon što su ih događaji iz prve sezone pretvorili u potencijalne kriminalce. Ne samo da su Billy i ekipa iznenada postali personae non grata, nego je tim sada u suštini slomljen. Billyjeva želja za osvetom naspram Homelandera (Antony Starr) je samo još veća nakon što je finale prve sezone otkrilo da je zgodni, ali potpuno sociopatski superheroj napravio dijete Billyjevoj supruzi.

Još intenzivnija, suluda druga sezona pronalazi The Boyse u bijegu od zakona, Supese kako ih progone, a oni se očajnički pokušavaju pregrupirati i uzvratiti Voughtu udarac. Dok se skrivaju Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) i Kimiko (Karen Fukuhara) se nastoje priviknuti na novo normalno, dok se Butcheru (Karl Urban) i dalje nigdje ne može pronaći trag. U međuvremenu Starlight (Erin Moriarty) mora utvrditi svoje mjesto među sedmorkom, dok Homelander (Antony Starr) pokušava preuzeti potpunu kontrolu nad njima. Njegova premoć će postati upitna s dolaskom nove članice Stormfront (Aya Cash), koja pak ima svoju agendu. Povrh svega toga ‘na pozornici’ se pojavljuje i novi superzlikovac…

Serija je adaptacija iznimno nasilnog, mračnog i otkačenog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Strip je također vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj. Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

U drugoj sezoni od novih lica gledamo već spomenutu Ayu Cash, Gorana Višnjića, Claudiu Doumit, Pattona Oswalta i Malcolma Barretta.

The Boys sa svojom drugom sezonom na Amazon Prime stiže 04. rujna.

The Boys

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics