The Boys: finalni trailer za otkačenu i netipičnu superherojsku seriju

Amazon je objavio finalni trailer za seriju The Boys, adaptaciju iznimno nasilnog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Sve što smo do sada vidjeli ukazuje da se serija neće puno suzdržavati od prenošenja mračnog, otkačenog i ultra nasilnog svijeta stripa. Strip je zapravo vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj, a sastoji se od 72 nastavka, koji su izlazili od 2006. do 2012. godine.

Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

Robertson je u više od 20 godina karijere crtao za Marvel i DC te ostvario jedne od upečatljivijih verzija Spider-Mana, Deadpoola, Flasha i mnogih drugih superheroja. Seriju režiraju Seth Rogen i Evan Goldberg koji su već napravili izvrstan posao s AMC-ovom serijom Preacher, koja je također adaptacija stripa Gartha Ennisa. Tvorac serije, showrunner i scenarist pilota je Eric Kripke (Supernatural, Timeless).

Glavne uloge tumače Karl Urban kao Billy Butcher, Jack Quaid kao Hughie, Laz Alonso kao “Mother’s Milk”, Tomer Kapon kao Frenchie, Jennifer Esposito kao agentica Susan L. Rayner i Karen Fukuhara kao “the Female”. Ostale uloge tumače Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford i Nathan Mitchell.

Seriju prati žešći hype, pa ni ne čudi da je već obnovljena za drugu sezonu iako još nismo imali prilike pogledati niti jednu epizodu. No dobra je vijest kako još ne moramo dugo čekati da vidimo koliko je serija točno otkačena, jer na Amazon Prime stiže već 26. srpnja.

The Boys

The Boys

The Boys

The Boys

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics