The Boys: čini se da je serija dobila obnovu za 3. sezonu!

Druga sezona izvrsne Amazonove serije The Boys još nije ni stigla, a već se priča da je i treća sezona dobila zeleno svijetlo. Kako The Cinema Spot prenosi The Boysi su obnovljeni za treću sezonu. Ne bi nas čudilo da je ta vijest točna, jer druga sezona je obnovu dobila još za vrijeme San Diego Comic-Cona, što je bilo prije same premijere serije. Također je i sam showrunner Eric Kripke pričao o tada potencijalnoj (a sada čini se potvrđenoj) trećoj sezoni. Još u srpnju prošle godine je izjavio da bi želio napraviti treću sezonu, a zatim je i prije par mjeseci na Twitteru objavio kako bi u trećoj sezoni želio vidjeti Jeffreyja Deana Morgana u jednoj od uloga. Naravno oglasio se i sam Morgan koji je izjavio kako bi to rado odradio. Prema istom izvoru, odnosno The Cinema Spotu, trećoj sezoni se kao scenarist pridružio Paul Grellong (Hawaii Five-0, Scorpion).

Uz vijest o obnovi koja još nije službeno potvrđena stigli su i naslovi epizoda druge sezone, koje je potvrdio još jedan izvor:
The Big Ride
Proper Preparation and Planning
Nothing Like It In The World
Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
We Gotta Go Now
The Bloody Doors Off
Butcher, Baker, Candlestick Maker
What I Know

U drugoj sezoni se svojim ulogama The Boysa vraćaju Karl Urban kao Billy Butcher, Jack Quaid kao Hughie, Laz Alonso kao Mother’s Milk, Tomer Kapon kao Frenchie, Karen Fukuhara kao The Female. Također znamo da ćemo opet gledati i Starlight (Erin Moriarty), zajedno s ostalim pripadnicima Sedmorke: Homelandera (Antony Starr), The Deepa (Chace Crawford), Queen Maeve (Dominique McElligott) i A-Traina (Jessie T Usher). Što se tiče novih imena gledat ćemo Ayu Cash (You’re the Worst) kao Stormfront, Gorana Višnjića kao Alistaira Adana, Claudiu Doumit kao mladu kongresnicu Victoriju Neuman, a pojavit će se i Patton Oswalt.

Druga sezona serije The Boys još nema službeni datum izlaska. Unatoč brojnim zatvaranjima i pomicanjima termina tv produkcija zbog trenutne pandemije koronavirusa The Boysi su uspjeli na vrijeme dovršiti produkciju druge sezone, pa se nadamo da bi mogla stići na ljeto kao što je Eric Kripke svojedobno najavio.

Osvrt na prvu sezonu možete pročitati ovdje. Sada nakon doista puno ocjena, serija i dalje kotira visoko, Tomatometar pokazuje 84% kod kritike, a čak 94% kod publike.

The Boys
Stormfront

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics