The Book of Boba Fett: otkriven je datum premijere i službeni poster!

Disney je konačno objavio točan datum premijere njihove vrlo iščekivane igrane serije The Book of Boba Fett, spin-offa popularne serije The Mandalorian. Da Boba Fett na Disney Plus platformu stiže 29. prosinca otkrio nam je friški službeni poster kojeg potražite podno članka.

Za sada još uvijek ne znamo puno o samoj seriji. Glavne uloge će tumačiti Temuera Morrison (Boba Fett) i Ming-Na Wen (Fennec Shand). Izvršni producenti serije su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, te Robert Rodriguez koji će ujedno i režirati barem jednu epizodu. Što se radnje tiče znamo da će otkriti pozadinu lika čije je postojanje bilo potpuno nepoznato otkako je završio u Sarlaccovoj jami. Kako je i sam Morrison izjavio u jednom od intervjua: “Pa, ne možemo reći previše, ali vidjet ćemo njegovu prošlost i gdje je bio od filma The Empire Strikes Back. Netko je istaknuo da je zapravo zaglavio na jednom mjestu, i sada je vrijeme da se vratimo u prošlost i otkrijemo njegovo putovanje te saznamo više o njemu.”

The Book of Boba Fett je uzbudljiva Star Wars avantura koja prati legendarnog lovca na glave Boba Fetta i plaćenicu Fennec Shand navigirajući podzemljem galaksije kada se vraćaju na pijesak Tatooinea kako bi uzeli svoje pravo na teritorij kojim su nekad vladali Jabba Hutt i njegov kriminalni sindikat.

Njegova priča tek počinje…

The Book of Boba Fett

Check Also

Resident Evil: Death Island, saga se nastavlja i stiže ovo ljeto!

Sony Pictures Home Entertainment je netom objavio prvi teaser trailer za Resident Evil: Death Island, …

Skydance je preuzeo Atlantis, a Colin Trevorrow je i dalje redatelj projekta!

Colin Trevorrow (Jurassic World) je odabrao svoj sljedeći filmski projekt, a nova avantura ga vodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics