The Book of Boba Fett: legenda se vraća u svojoj seriji u prosincu 2021.

I stigla je i službena potvrda da je The Book of Boba Fett posebna nova spin-off serija iako nije bila najavljena s ostalima na nedavno održanom bombastičnom Disneyjevom danu investitora. To je svakako dobra vijest za sve fanove kojima je nedostajao lik Boba Fetta i kojima nije bilo dovoljno ovo što su dobili u seriji The Mandalorian. Ne da je to bilo loše, ali Boba Fett nije baš dobio priliku zasjati u The Mandalorianu, a sada je jasno i zašto.

Finale druge sezone serije The Mandalorian, nam je pored fantastičnog raspleta dostavilo i iznenađujuću sekvencu nakon špice koja je zapravo poslužila kao najava još jedne Star Wars serije. S obzirom da ne znamo da li ste svi već pogledali finalnu epizodu, i tu već sad famoznu scenu nakon špice pa nećemo opisivati o čemu se tamo radi, no nakon nje pojavio se naslov The Book of Boba Fett, i informacija da stiže sljedećeg prosinca. Kako serija nije bila navedena u najavi na Disneyjevom danu investitora postavilo se pitanje da li to znači da stiže nova samostalna serija ili nešto drugo vezano uz treću sezonu The Mandaloriana. Sada su sve sumnje otklonjenje, ovo je jednostavno bilo namjenjeno kao iznenađenje, što je danas i sam Jon Favreau potvrdio. Dakle, riječ je o novoj seriji a ne nekoj zamjeni ili nečem sličnom za treću sezonu The Mandaloriana. Glavne uloge će tumačiti Temuera Morrison (Boba Fett) i Ming-Na Wen (Fennec Shand). Izvršni producenti serije su Jon Favreau i Dave Filoni, a njima se pridružuje i Robert Rodriguez koji će ujedno i režirati barem jednu epizodu.

“Nismo htjeli pokvariti iznenađenje tijekom velike najave Kathleen Kennedy o svim serijama [tijekom Dana investitora početkom ovog mjeseca], pa su mi dopustili da ovo zadržim u tajnosti” – izjavio je Favreau. “Dakle, ovo je zapravo odvojeno od treće sezone The Mandalorian. Ono što nismo rekli u toj najavi je da sljedeća serija koja dolazi – ono što je Kathy nazvala ‘sljedećim poglavljem’ – će biti The Book of Boba Fett, a zatim ubrzo nakon toga krećemo u produkciju The Mandaloriana, natrag glavnom liku kojeg svi znamo i volimo…”

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics