The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, horor film baziran na istoimenoj kratkoj priči Stephena Kinga. Priča je originalno objavljena 1973. u časopisu Cavalier, prije nego je svoj dom našla u zbirci Night Shift iz 1978. godine. Priča je ispričana kroz oči psihijatra koji sluša pacijenta koji tvrdi da je meta nadnaravnog stvorenja. Kako očajni čovjek priča, The Boogeyman mu je terorizirao obitelj i ubio svu njegovu djecu, jedno po jedno. Dok se svaka dječja smrt može objasniti prirodnim uzrocima, čovjek je uvjeren da ima dovoljno dokaza da je The Boogeyman stvaran. Psihijatar na kraju traži čovjeka da napravi dogovor za idući dolazak na terapiju, ali…

Redatelj filma je Rob Savage (Host, Dashcam), prema scenariju kojeg potpisuju Scott Beck & Bryan Woods (A Quiet Place), Akela Cooper (Malignant) i Mark Heyman (Black Swan). Glavne uloge tumače Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), David Dastmalchian (Dune, The Suicide Squad), Marin Ireland (Y: The Last Man, The Umbrella Academy), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi) i Madison Hu (Voyagers).

Srednjoškolka Sadie Harper i njezina mlađa sestra Sawyer još se uvijek teško nose s majčinom smrću i ne dobivaju veliku podršku od svog oca Willa, terapeuta koji se pokušava nosi s vlastitom boli. Kada se očajni pacijent neočekivano pojavi u njihovom domu tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujući nadnaravni entitet koji radi plijen od obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava.

The Boogeyman u kina stiže 02. lipnja.

The Boogeyman

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics