The Black Phone: jezivi trailer za filmsku adaptaciju priče Joea Hilla

Universal Pictures i Blumhouse su objavili prvi službeni trailer za nadnaravni horor triler The Black Phone. Riječ je o filmu baziranom na istoimenoj nagrađivanoj kratkoj priči Joea Hilla koja je bila objavljena u njegovoj bestseller zbirci 20th Century Ghosts. Film je režirao Scott Derrickson (Doctor Strange, The Exorcism of Emily Rose) koji ujedno potpisuje scenarij zajedno s C. Robertom Cargillom (Doctor Strange, Sinister). The Black Phone je svoju premijeru već doživio na Fantastic Festu i Beyond Festu, dok u kina stiže 04. veljače 2022. godine.

Radnja se odvija oko Finneyja Shawa, sramežljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dječaka, kojeg je oteo sadistički ubojica i zarobio u zvučno izoliranom podrumu. Kad nespojeni stari telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove prijašnjih žrtava. A oni su smrtno ozbiljni da učine sve u njihovoj moći kako se Finneyju ne bi dogodilo ono što se njima dogodilo.

Glavne uloge tumače Mason Thames (Evel), Madeleine McGraw (American Sniper), Jeremy Davies (Saving Private Ryan), James Ransone (Sinister) i Ethan Hawke (The Magnificent Seven).

Film su producirali Derrickson, Cargill i Jason Blum, dok su izvršni producenti Hill, Ryan Turek i Christopher H. Warner. Zanimljivo je i to da je projekt ponovo spojio Derricksona, Cargilla, Ethana Hawkea i Jamesa Ransonea koji su zajedno surađivali na filmu Sinister iz 2012. godine.

Svaki glas je žrtva. Svaka veza je trag. Svaki poziv je konopac za spašavanje.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics