The Batman: dva službena postera i ekskluzivna fotka!

Ususret sutrašnjem punom traileru za Reevesov iščekivani film The Batman objavljena su čak dva postera i jedna ekskluzivna fotka. S obzirom da smo do sada dobili samo jedan teaser trailer koji je objavljen u ljeto prošle godine dok je postotak snimljenog materijala bio na svega nekih 25-30% filma očekivanja od novog trailera su velika. Nije da je prošli trailer bio loš, ali ovaj bi ipak trebao dati nešto više tragova o radnji.

Oba plakata imaju grimiznu temu koja je već postala prepoznatljivi dio marketinga za film. Prvi poster u fokusu ima Batmana, a drugi otkriva pogled na Riddlera koji pak drži poruku upućenu Mračnom vitezu. Što se fotografije tiče ona ima zadatak približiti nam Selinu Kyle, a opis uz fotku na društvenim mrežama daje do znanja da će nam trailer ponuditi više Seline.

Trailer sutra stiže u sklopu virtualnog eventa DC FanDome, za kojeg je Pattinson u nedavnom intervjuu izjavio da će imati “puno malih iznenađenja.” Stoga ako niste bili dovoljno uzbuđeni oko sutrašnjeg trailera ovo bi vam trebalo privući nešto veću pažnju.

Scenarij filma potpisuje Matt Reeves zajedno s Peterom Craigom. Reeves i Dylan Clark (the Planet of the Apes films) su producenti, dok su izvršni producenti Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada i Chantal Nong Vo.

Glavne uloge tumače Robert Pattinson kao Bruce Wayne aka Batman, Zoë Kravitz kao Selina Kyle aka Catwoman, Jeffrey Wright kao Jim Gordon, Andy Serkis (Planet of the Apes, Black Panther) kao Alfred Pennyworth, Paul Dano kao Riddler, Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Dumbo) kao Oswald Cobblepot aka Penguin, John Turturro (Transformers) kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven, Black Mass) kao Gothamov okružni tužitelj Gil Colson, Barry Keoghan kao policajac Stanley Merkel i Jayme Lawson kao Bella Reál.

The Batman u kina stiže 04. ožujka 2022. godine.

The Batman

The Batman

The Batman

Check Also

Trailer za 3. sezonu serije Snowpiercer izaziva s mogućnošću napuštanja vlaka!

TNT je objavio službeni trailer i poster za treću sezonu serije Snowpiercer, temeljene na istoimenom …

The Matrix Resurrections: novi trailer pokazuje da se povijest ponavlja!?

Warner Bros. je objavio finalni trailer za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. Trailer nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics