The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki teaser za The Ark. Riječ je o SF seriji koja na SYFY stiže u veljači iduće godine. Showrunneri i izvršni producenti su Dean Devlin (Independence Day, Stargate) i Jonathan Glassner (Stargate SG-1). Glassner i Devlin su već surađivali zajedno na CW-ovoj SF seriji The Outpost. Ostali izvršni producenti su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson za Electric Entertainment.

Radnja se odvija 100 godina u budućnosti kada su počele misije za kolonizaciju drugih planeta kao nužnost kako bi se osigurao opstanak ljudske rase. Prva od ovih misija na svemirskoj letjelici poznatoj kao Ark One nailazi na katastrofalan događaj koji uzrokuje veliko razaranje i gubitak života. S više od godinu dana prije nego što stignu do ciljanog planeta, nedostatkom zaliha za održavanje života i gubitkom vodstva, preostala posada mora postati najbolja verzija sebe kako bi ostala na kursu i preživjela.

Glumačku ekipu čine Christie Burke kao niža časnica Sharon Garnet; Richard Fleeshman kao James Brice, šef brodskog navigacijskog sustava; Reece Ritchie kao poručnik Spencer Lane, koji vjeruje da samo jaki trebaju preživjeti; Stacey Read kao Alicia Nevins, iz tima za gospodarenje otpadom; Ryan Adams kao Angus Medford; Christina Wolfe kao manipulativna psihologinja Cat Brandice, Shalini Peiris kao dr. Sanjivni Kabir, glavna brodska liječnica; Miles Barrow kao zastavnik Baylor Trent; Pavle Jerinić kao zapovjednik osiguranja Felix Strickland; Tiana Upcheva kao Eva Markovic, voditeljica brodskog sustava za održavanje, inženjering i održavanje života te Lisa Brenner kao zapovjednica Susan Ingram.

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics