The Adam Project: Ryan Reynolds upoznaje sebe kao klinca u isječku iz nadolazećeg SF filma!

The Adam Project ne Netflix slijeće već idući mjesec, pa je logično da je marketing u punom zamahu, i stoga smo nakon trailera dobili i isječak od 4 minute. Film je originalni Netflixov uradak kojeg je režirao Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) prema scenariju Jonathana Troppera (This Is Where I Leave You, Banshee) i Davida Ellisona. Ryan Reynolds (Free Guy) tumači jednu od glavnih uloga, a ujedno je zajedno s Levijem producent za kuće Maximum Effort i 21 Laps Entertainment. Ostali producenti su David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger za Skydance.

Adam Reed, 13-godišnjak koji još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti oca, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Ispada da je taj misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, gdje je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale. Dodajući izazovu misije, obojica Adama otkrivaju da se baš i ne vole previše, no ako žele spasiti svijet, prvo će morati smisliti kako uspješno surađivati.

U isječku vidimo odraslog Adama kako se susreće sa svojom mlađom verzijom, nakon što je njegov brod sletio u garažu mlađeg Adama. Dio ove scene vidjeli smo u traileru, ali ovdje možemo vidjeti kako se odigrava u cijelosti. Isječak počinje tako što odrasli Adam odlazi do hladnjaka po zalogaj klope, a zatvara ga udarajući ga nogom, što odmah ‘zazvoni’ u glavi mlađeg Adama. Za ostatak bacite pogled na isječak, a tu je i trailer u slučaju da ste ga propustili.

Ovaj isječak još jednom pokazuje da Reynolds odiše iznimnim šarmom i karizmom, a čini se da njegov odnos s glumcem koji tumači njegovu mlađu verziju pogađa sve prave simpatične note, i ima svu potrebnu ‘kemiju’ između njih kako bi možebitno stvorio klasik za novu generaciju.

U filmu osim Reynoldsa ostale glavne uloge tumače Walker Scobell kao mladi Adam, Mark Ruffalo (Spotlight, Avengers: Endgame) kao Adamov otac i briljantni fizičar, Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) kao Adamova žena, Jennifer Garner (13 Going 30, Alias) kao žena od Adamovog oca i Catherine Keener (Being John Malkovich, An American Crime) kao glavna zlikovka filma koja želi ukrasti iznimno moćnu tehnologiju iz ruku Adamovog oca.

The Adam Project na Netflix stiže 11. ožujka.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics