The Adam Project: prvi pogled na Netflixov SF film s Ryanom Reynoldsom

The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo zajedno surađuju Ryan Reynolds i Shawn Levy. Da je početak snimanja uredno počeo dao nam je do znanja sam Ryan Reynolds (Deadpool, 6 Underground) te na twitteru objavio i prve fotografije. “Završili smo prvi tjedan na filmu The Adam Project. Osim što smo snimili ove dvije fotografije, Netflix će biti sretan otkriti da smo snimili i dio filma. Ja sam sretan što sam se vratio u čvrste ruke mog prijatelja, životnog trenera i redatelja Shawna Levyja”, napisao je Reynolds u svom tweetu.

The Adam Project je Netflixov originalni SF film čiji scenarij potpisuju Jonathan Tropper (This Is Where I Leave You, Banshee) i David Ellison. Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) će režirati. Reynolds i Levi su ujedno i producenti za kuće Maximum Effort i 21 Laps Entertainment. Ostali producenti su David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger za Skydance.

Adam Reed, 13-godišnjak koji još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti oca, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Ispada da je taj misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, gdje je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale. Dodajući izazovu misije, obojica Adama otkrivaju da se baš i ne vole previše, no ako žele spasiti svijet, prvo će morati smisliti kako uspješno surađivati…

U filmu osim Reynoldsa ostale glavne uloge tumače Walker Scobell kao mladi Adam, Mark Ruffalo (Spotlight, Avengers: Endgame) kao Adamov otac i briljantni fizičar, Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) kao Adamova žena, Jennifer Garner (13 Going 30, Alias) kao žena od Adamovog oca i Catherine Keener (Being John Malkovich, An American Crime) kao glavna zlikovka filma koja želi ukrasti iznimno moćnu tehnologiju iz ruku Adamovog oca.

Očekuje se da će The Adam Project na Netflix stići negdje krajem 2021. godine.

The Adam Project

The Adam Project

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics