The Adam Project: nove fotke iz Netflixovog SF filma s Ryanom Reynoldsom

Prvi pogled na The Adam Project smo dobili još u studenom prošle godine. Otkriveno je svega dvije fotke povodom početka snimanja filma, kao što smo sada dobili još par friških fotografija sa snimanja koje se trenutno odvija u Vancouveru, i koje je predviđeno da traje do 08. ožujka. The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo zajedno surađuju Ryan Reynolds i Shawn Levy. Riječ je o Netflixovom originalnom SF filmu čiji scenarij potpisuju Jonathan Tropper (This Is Where I Leave You, Banshee) i David Ellison. Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) je redatelj. Reynolds i Levi su ujedno i producenti za kuće Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, a ostali producenti su David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger za Skydance.

Adam Reed, 13-godišnjak koji još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti oca, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Ispada da je taj misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, gdje je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale. Dodajući izazovu misije, obojica Adama otkrivaju da se baš i ne vole previše, no ako žele spasiti svijet, prvo će morati smisliti kako uspješno surađivati.

U filmu osim Reynoldsa ostale glavne uloge tumače Walker Scobell kao mladi Adam, Mark Ruffalo (Spotlight, Avengers: Endgame) kao Adamov otac i briljantni fizičar, Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) kao Adamova žena, Jennifer Garner (13 Going 30, Alias) kao žena od Adamovog oca i Catherine Keener (Being John Malkovich, An American Crime) kao glavna zlikovka filma koja želi ukrasti iznimno moćnu tehnologiju iz ruku Adamovog oca.

Očekuje se da će The Adam Project na Netflix stići krajem ove godine.

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics