The Adam Project: friške fotke iz Netflixovog SF filma!

Završilo je snimanje na Netflixovom SF filmu The Adam Project, a povodom obilježavanja te prilike dobili smo nove fotografije. Fotke je na svom Instagram profilu podijelio Ryan Reynolds, i naravno od toga napravio zafrkanciju. Reynolds šaljivo ističe da su on, kao i njegovi odrasli kolege sa seta prije tumačili superheroje, a da će klinac koji s njima glumi preuzeti njegovo Deadpool odijelo kada on završi u lijesu i postane kostur.

Za one koji ne znaju The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo surađuju Ryan Reynolds i Shawn Levy. Riječ je o Netflixovom originalnom SF filmu čiji scenarij potpisuju Jonathan Tropper (This Is Where I Leave You, Banshee) i David Ellison. Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) je redatelj. Reynolds i Levi su ujedno i producenti za kuće Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, a ostali producenti su David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger za Skydance.

Adam Reed, 13-godišnjak koji još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti oca, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Ispada da je taj misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, gdje je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale. Dodajući izazovu misije, obojica Adama otkrivaju da se baš i ne vole previše, no ako žele spasiti svijet, prvo će morati smisliti kako uspješno surađivati.

U filmu osim Reynoldsa ostale glavne uloge tumače Walker Scobell kao mladi Adam, Mark Ruffalo (Spotlight, Avengers: Endgame) kao Adamov otac i briljantni fizičar, Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) kao Adamova žena, Jennifer Garner (13 Going 30, Alias) kao žena od Adamovog oca i Catherine Keener (Being John Malkovich, An American Crime) kao glavna zlikovka filma koja želi ukrasti iznimno moćnu tehnologiju iz ruku Adamovog oca.

“Za mene je vrijeme samo uređaj. Film nije hardcore znanstvenofantastični film o putovanju kroz vrijeme. To je film o ljudima. Za mene to više leži u likovima i priči tog dječaka koji je izgubio oca i pokušava se pomiriti s tim što to znači, kroz zaista zanimljivu avanturu. Nikad neću napisati film o putovanju kroz vrijeme u tipu Christophera Nolana. To nije ono što me zanima. Više se radi o pronalaženju te priče koja privlači malo dijete u svima nama.” – izjavio je Tropper.

The Adam Project još nema očekivani datum dolaska na Netflix.

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

The Adam Project

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics