The Adam Project: finalni trailer za Netflixovu obiteljsku SF avanturu!

Netflix je objavo finalni trailer i poster za obiteljsku SF avanturu The Adam Project. Riječ je originalnom Netflixovom filmu kojeg je režirao Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) prema scenariju Jonathana Troppera (This Is Where I Leave You, Banshee) i Davida Ellisona. Ryan Reynolds (Free Guy) tumači jednu od glavnih uloga, a ujedno je zajedno s Levijem producent za kuće Maximum Effort i 21 Laps Entertainment.

Novi trailer maksimalno igra na kartu nostalgije, što redatelju nije strano, i što je koristio kako na filmu Real Steel tako i na Netflixovoj seriji Stranger Things.

“Zahvalan sam što se Netflix posvetio stvaranju ovakvih filmova, originalnih priča temeljenih samo na ideji, a mi smo ti koji smo ih dobili priliku oživjeti. Pogotovo filmovi s ovim tonom koji je — i to mislim na dobar način — pomalo staromodan sa štihom 80-ih, što znači da se klincu dogodi nešto nevjerojatno ili čak natprirodno, ali on/ona će biti doma do večere, i njegovi roditelji neće imati nikakvog pojma o tome što se odigralo. Takozvani old-school, topli i nostalgični film kakvog volim.” – izjavio je Reynolds.

Adam Reed, 13-godišnjak koji još uvijek tuguje zbog iznenadne smrti oca, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Ispada da je taj misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, gdje je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale. Dodajući izazovu misije, obojica Adama otkrivaju da se baš i ne vole previše, no ako žele spasiti svijet, prvo će morati smisliti kako uspješno surađivati.

U filmu osim Reynoldsa ostale glavne uloge tumače Walker Scobell kao mladi Adam, Mark Ruffalo (Spotlight, Avengers: Endgame) kao Adamov otac i briljantni fizičar, Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) kao Adamova žena, Jennifer Garner (13 Going 30, Alias) kao žena od Adamovog oca i Catherine Keener (Being John Malkovich, An American Crime) kao glavna zlikovka filma koja želi ukrasti iznimno moćnu tehnologiju iz ruku Adamovog oca.

The Adam Project na Netflix stiže 11. ožujka.

The Adam Project

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics