The Acolyte: friško objavljeni posteri skrivaju iznenađenje!

Za May the 4th Disney i Lucasfilm objavili su puni trailer za The Acolyte, a sada su stigli i friški posteri glavnih likova kao podsjetnik da serija samo što nije stigla na Disney Plus platformu. Posteri su interesantni jer su napravljeni poput sličica, te tako na pozadini daju informacije o svakom pojedinom liku.

Čini nam se da ponešto nedostaje uzbuđenja oko nadolazeće Star Wars serije, ali možda je to samo do nas. Nije da nas Disney dovoljno ne bombardira raznolikim promo sadržajem, ali nismo posebno zainteresirani za ovu priču, iako ćemo joj naravno pružiti šansu s prve dvije premijerne epizode da nas možebitno uvjeri da smo u krivu, te da serija ima za ponuditi nešto više od onoga što se čini na prvu.

No, ima i poneka stvar u vezi serije koja nas u svakom slučaju veseli, poput toga što ćemo u ulozi Jedi majstora Indare gledati Carrie-Anne Moss (The Matrix). Lik koji je, prema showrunnerici serije Leslye Headland, najbolji od najboljih i sposoban izvući trikove koji prkose gravitaciji usred borbe. “Bila sam apsolutno oduševljena što sam dobila priliku dodati Ratove zvijezda u svoj životopis. Mom osobnom životopisu – ne mislim čak ni na papirnati. Za moju dušu i duh, igrati ovog Jedi majstora i trenirati za borbu bilo je nevjerojatno iskustvo. Stvarno sam se probudila, zapravo, dio sebe koji je zaboravio koliko volim akciju. Volim to. Ja osobno volim izazov. To je fizički, ali i mentalni izazov. Pomaže vam da uđete u svijet Jedi majstora, uz treniranje uma.” – izjavila je Moss.

Prvi dojmovi onih koji su već imali prilike pogledati premijeru su uglavnom pozitivni, što djeluje donekle obećavajuće, čak i ako serija neće moći stajati uz bok Andoru, iako je neki opisuju kao ‘Jedi Andor’ verziju. Sumnjiva nam je ta usporedba s Andorom, ali ako se pokaže kao solidan start za nešto novo, neovisno od Skywalkera, što smo do sada dobili samo u knjigama, onda je najmanje što možemo pružiti šansu. Čini se da su za sada gledateljima najviše dopali prekrasni vizuali i koreografije borbi.

Istraga šokantnog zločinačkog pohoda sukobljava cijenjenog Jedi majstora s opasnim ratnikom iz njegove prošlosti. Kako se pojavljuje više tragova, oni putuju mračnom stazom na kojoj zlokobne sile otkrivaju da nije sve onako kako se čini…

Osim što je tvorac i showrunnerica serije Headland (Russian Doll) je ujedno režirala prve dvije od ukupno osam epizoda. Ostali redetalji su: Kogonada (Pachinko) koji je režirao treću i sedmu epizodu, Alex Garcia Lopez (Cowboy Bebop) koji je režirao četvrtu i petu epizodu, dok je šestu i osmu epizodu režirala Hanelle Culpepper (Star Trek: Picard).

Uz Carrie-Anne Moss ostale glavne uloge tumače Amandla Stenberg (The Hate U Give) kao misteriozna Mae, Lee Jung-jae (Squid Game) kao Jedi majstor Sol, Manny Jacinto kao krijumčar/trgovac Qimir, Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) kao majka Aniseya, Dafne Keen (His Dark Materials) kao padawan Jecki, Rebecca Henderson (Inventing Anna) kao Jedi majstor Vernestra “Vern” Rwoh i Charlie Barnett (Russian Doll) kao Jedi Yord.

The Acolyte na Disney Plus premijerno stiže 04. lipnja, s prve dvije epizode.

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics