Terminator Zero nas u kolovozu vodi na putovanje kroz vrijeme!

29. kolovoza 1997. sve će se promjeniti! A Netflixova anime serija Terminator Zero će upravo 29. kolovoza otkriti što to znači, iako će fanovima franšize to već samo po sebi biti jasno. Terminator Zero najavljen je 2021. godine, ali do sada nismo dobili puno detalja radnje, kao ni konkretan pogled na pokretne sličice. No, zato je Netflix nedavno objavio friške fotografije, otkrio više o radnji i tko će posuditi glas Terminatoru. Tijekom Netflixovog Animation eventa objavljeno je da će Timothy Olyphant preuzeti ulogu u Terminatoru (Justified). Seriju produciraju Skydance, japanski animacijski studio Production I.G. i tvorac Mattson Tomlin koji je ujedno showrunner i scenarist. Uz Tomlina ostale izvršne producente čine David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger, dok je redateljica Masashi Kudo.

Podijeljen između dvije vremenske linije 2022. i 1997., Terminator Zero prati prošlost i sadašnjost rata Skyneta protiv čovječanstva. Kada je vojnik poslan u prošlost da promijeni sudbinu čovječanstva i zaštiti znanstvenika Malcolma Leeja, koji je radio na pokretanju konkurentskog AI sustava. Dok Malcolm prolazi kroz moralne složenosti svoje tvorevine, progoni ga neumoljivi ubojica iz budućnosti, što zauvijek mijenja sudbinu njegovo troje djece.

Najveće odstupanje od već utabane priče je izostanak likova Sare i Johna Connora. Terminator Zero odbacio je glavna lica dosadašnje franšize kako bi se fokusirao na skup potpuno originalnih likova. Radnja serije se primarno odvija u Japanu 1997. godine, na pragu Sudnjeg dana, ključnog trenutka kada Skynetova vojna umjetna inteligencija postaje samosvjesna, što dovodi do rata koji traje desetljećima između beskrajne vojske strojeva i preživjelih ljudi.

Terminator Zero na Netflix premijerno stiže 29. kolovoza sa svih osam epizoda.

Check Also

Nosferatu: prvi trailer za remake redatelja Roberta Eggersa!

Focus Features konačno je objavio prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu, redatelja i scenarista …

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics