Terminator: The Anime Series, sve što znamo o Netflixovoj seriji

Pretpostavljamo da ste već čuli za Netflixovu seriju Terminator. U slučaju da niste, ili da nemate sve informacije koje vas zanimaju, tada ćete ih pronaći u ovom članku gdje navodimo sve što je za sada poznato o seriji.

30. kolovoza 1997. sve se mijenja. To je upozorenje koje smo dobili u prvom teaseru za Terminator: Anime Series, koji je nedavno objavljen u sklopu Netflixovog fanovskog eventa Geeked Week.

Ako nekim čudom niste upoznati s originalnim i ujedno kultnim filmom The Terminator iz 1984. koji je dobio čak pet nastavaka, TV seriju, a sada i anime seriju, radnja je prilično jednostavna: kiborg poslan iz budućnosti, poznat kao Terminator, programiran je ubiti Sarah Connor i njezinog nerođenog sina, Johna, koji će jednog dana spriječiti zlosutnu umjetnu inteligenciju poznatu kao Skynet.

Za sada nije poznato kada točno serija stiže na Netflix, na kraju teasera samo stoji uskoro. Serija se sastoji od osam epizoda koje su dio poznatog svemira Terminatora, ali će u fokusu biti novi likovi.

Budući rat bjesni desetljećima između nekolicine preživjelih ljudi i beskrajne vojske strojeva. 1997: AI poznata kao Skynet stekla je samosvijest i započela svoj rat protiv čovječanstva. Uhvaćen između budućnosti i ove prošlosti je vojnik poslan u prošlost da promijeni sudbinu čovječanstva. Ona dolazi 1997. kako bi zaštitila znanstvenika po imenu Malcolm Lee koji radi na pokretanju novog AI sustava dizajniranog da se natječe sa Skynetovim nadolazećim napadom na čovječanstvo. Dok Malcolm prolazi kroz moralne složenosti svoje kreacije, progoni ga neumoljivi ubojica iz budućnosti koji zauvijek mijenja sudbinu njegovo troje djece.

Nadolazeću seriju produciraju Skydance (David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger), Japan Animation Studio Production I.G. (koji stoji iza projekata kao Ghost in the Shell) i Mattson Tomlin. Showrunner i scenarist serije je Tomlin, koji je ranije za Netflix napisao Project Power (u kojem su glavne uloge tumačili Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt), a trenutno radi na scenariju za Batman II. Redatelj serije je Masahi Kudo (Bleach).

“Svatko tko poznaje moje pisanje zna da vjerujem u velike zamahe i da se navodim prema srcu.” – izjavio je Tomlin još 2021. godine. “Počašćen sam što su mi Netflix i Skydance dali priliku pristupiti Terminatoru na način koji ruši konvencije, subvertira očekivanja i ima pravu hrabrost.”

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics