Terminator: Dark Fate, pogled na šest glavnih aktera filma

Novi i nadamo se posljednji reboot Terminatora stiže u studenom ove godine, pod naslovom Terminator: Dark Fate. Ukoliko ste među onima koji nisu mogli dočekati konkretniji pogled na film sasvim sigurno će vam raspoloženje diguti friško objavljene ekskluzivne fotografije koje otkrivaju svih šest glavnih likova. Nadamo se da nećemo još dugo čekati da dobijemo i prve pokretne sličice, tim više jer znamo kako će teaser trailer biti prikazan upravo danas u sklopu CinemaCona.

Terminator: Dark Fate produciraju James Cameron i David Ellison. Redatelj filma je Tim Miller (Deadpool), a scenarij potpisuje David Goyer.

“Ono što čini ili slama film je da li brinem o likovima kada sve oko njih krene eksplodirati. Siguran sam kako svaki redatelj akcijskih filmova to kaže, ali ja sam se stvarno trudio fokusirati na međusobne odnose između likova. Činjenica da se Linda [Hamilton] vratila čini ovaj Terminator svježim, a ova priča se mogla nastaviti samo s njom u ulozi Sarah Conner. To je bila najvažnija stvar za mene. Linda je ponovo sastavila taj lik na način da odaje počast onom što je nekoć bio, ali i da ponudi nešto novo toj ulozi.” – izjavio je Miller.

Radnja filma se i dalje drži u tajnosti, ali ono što znamo je da će biti direktni nastavak na T2, potpuno ignorirajući tri nastavka. Arnold Schwarzenegger se također vraća kao T-800, dok ćemo u ostalim glavnim ulogama gledati Nataliu Reyes kao novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu kao novog Terminatora, Mackenzie Davis kao misterioznog vojnika ubojicu iz budućnosti i Diega Bonetu koji tumači brata od Dani.

Terminator: Dark Fate u kina stiže 01. studenog.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics