Terminator: Dark Fate, nove fotografije i detalji

Ona se konačno vratila. Samo je trebalo 28 godina, 4 nastavka i 3 neuzvraćena telefonska poziva redatelja novog filma Terminator: Dark Fate.

Prvi puta nakon T2 iz 1991. godine, Linda Hamilton se vraća svojoj kultnoj ulozi Sarah Connor u šestom nastavku franšize koji ignorira sve događaje filmova u kojima Linda nije bila prisutna.

U ekskluzivnom razgovoru za EW Linda je prije panela na nadolazećem San Diego Comic-Conu otkrila zašto se konačno vratila:

“To je zapravo pravi dar što je prošlo toliko vremena, jer to mi daje puno više za istraživanje lika. Sarah Connor je ista osoba, ali željela sam vidjeti kako ju je promjenila i oblikovala razlika u događajima… Tu je bilo “mesa”. Nisam željela samo reciklirati istu ideju. To je žena koja ima drugačiju misiju, drugačiju priču i željela sam vidjeti što mogu učiniti s tim.”

“Njezina originalna misija se promjenila zbog okolnosti, i ona više nema tim. Ima samo žeđ za osvetom, i to ju čini samom. Još uvijek je ‘wildcard’, ali bez prave misije je još više nepredvidljiva. Zapravo joj je vrlo teško pronaći vlastitu humanost, stoga još jednom krećemo na putovanje na toj razini, da neke duboke stvari moraju biti razriješene radi njezinog preživljavanja.”

“Ja doista mislim kako će ovo biti najbolja verzija filma nakon drugoga. Ovo će biti puno jasnije kada pogledate film, ali prva dva filma se bave vremenom kao petljom, što se dešava je ista stvar koja se dogodila prije i svi se bore kako bi se pobrinuli da se sve tako i odigra. Jim je imao tu sreću da je to pravilo prekršio samo jednom, na kraju T2 kada Sarah uništi Cyberdyne, jer to je prva stvar koja se dogodila, koja se već nije dogodila, a to će promjeniti budućnost – ali nitko nije znao kako.” – izjavio je Tim Miller.

Arnold Schwarzenegger se također vraća kao T-800 (iako je iz trailera teško ustanoviti koliko je njegova uloga značajna), dok ćemo u ostalim glavnim ulogama gledati Nataliu Reyes (Cumbia Ninja) kao novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) kao novog 2 u 1 Terminatora, Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) kao Grace – misterioznu ubojicu iz budućnosti (za koju sada pretpostavljamo da nije Terminator nego kako se čini upgrejdani čovjek) čiji je zadatak zaštiti Dani i Diega Bonetu (Rock of Ages) koji tumači brata od Dani.

Terminator: Dark Fate u domaća kina stiže ovog listopada.

Terminator: Dark Fate
Mackenzie Davis i Linda Hamilton.
Terminator: Dark Fate
Linda Hamilton i Natalia Reyes.
Terminator: Dark Fate
Japanski mini poster za Terminator: Dark Fate, odnosno Terminator: New Fate (naslov koji nosi u Japanu).

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Jedan komentar

  1. Trailer slabunjav, ništa novo, reciklaža već mnogo puta recikliranog. Možda će film biti bolji…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics