Terminator: Dark Fate, novi trailer otkriva do sada neviđene scene!

Paramount je objavio novi, internacionalni trailer za Terminator: Dark Fate (Terminator: Mračna sudbina), u kojem se Linda Hamilton vraća kao opaka akcijska heroina Sarah Connor. Prvi puta nakon T2 iz 1991. godine, Hamilton se vraća svojoj kultnoj ulozi Sarah Connor u šestom nastavku franšize koji ignorira sve događaje filmova u kojima Linda nije bila prisutna.

Arnold Schwarzenegger se također vraća kao T-800, dok ćemo u ostalim glavnim ulogama gledati Nataliju Reyes (Cumbia Ninja) kao novu heroinu Dani Ramos, Gabriela Lunu (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) kao novog 2 u 1 Terminatora, Mackenzie Davis (Halt and Catch Fire) kao Grace – misterioznu ubojicu iz budućnosti (za koju sada pretpostavljamo da nije Terminator nego kako se čini upgrejdani čovjek) čiji je zadatak zaštiti Dani i Diega Bonetu (Rock of Ages) koji tumači brata od Dani. Serijal se tako vraća svojim korijenima, ali uz suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

Novi trailer nudi solidni pogled na ono što nas očekuje. Radnja je po svemu sudeći očito slična originalnom Cameronovom blockbusteru. Terminator je poslan u prošlost kako bi eliminirao majku budućeg vođe otpora. Iako doduše još uvijek ne znamo detalje vezane uz lik Dani Ramos, odnosno zašto je zapravo “mašine” žele terminirati, znamo da je ipak čini se spremna im se suprotstaviti i uzvrati udarac. Trailer je otkrio i varijaciju jedne od kultnih rečenica iz originala: “Come with me if you want to live” odnosno “Come with me or you’re dead in the next 30 seconds.”

Redatelj filma je Tim Miller (Deadpool), a producenti su vizionar i autor franšize James Cameron i David Ellison.

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics