Pogledajte što vas očekuje u 3. sezoni SF serije Humans

AMC i Channel 4 su objavili prve teasere za treću sezonu SF serije Humans. Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o priči koja se bavi androidima – Synthovima, odnosno onime što će sve uzrokovati kada pojedini od njih postanu svjesni sebe. Humans je kako kroz prvu tako i kroz drugu sezonu ponudila uzbudljivu radnju, izvrsnu glumu i jako dobar scenarij unatoč već prilično sažvakanoj temi, kao i činjenici da se zapravo radi o seriji koja je adaptacija hvaljenog švedskog serijala Real Humans (Äkta människor).

Godinu dana nakon ‘zore svijesti’, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.

Tvorci i scenaristi serije su Jonathan Brackley i Sam Vincent. Duo također obnaša funkciju izvršnih producenata zajedno s Derekom Waxom, Emmom Kingsman-Lloyd i Jonathanpm Brackleyjem za produkcijsku kuću Kudos, u suradnji s Wild Mercury Productions, Larsom Lundstromom i Hentrikom Widmanom za Matador Films.

Treća sezona serije Humans na Channel 4 stiže već 17. svibnja, dok na AMC dolazi 05. lipnja.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics