Zona sumraka: teaser za seriju natjerat će vas da preispitate svoju stvarnost

Kako je otkriveno ranije ovog tjedna reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The Twilight Zone) će premijeru imati s dvije epizode i to ni manje ni više nego 01. travnja na CBS All Accessu. Kako će to otprilike izgledati otkrio nam je netom objavljeni Super Bowl teaser koji nas vodi u drugu dimenziju… No nemojte očekivati da ćete vidjeti puno, ovo je ipak samo teaser, ali je jasno postavio ton serije i najavio ludilo koje dolazi.

Jordan Peele (Get Out) ima ulogu domaćina i naratora Zone sumraka, a Marco Ramirez (Daredevil, The Defenders) je showrunner i scenarist.

Reboot Zone sumraka produciraju CBS Television Studios zajedno s Peeleovim Monkeypaw Productions i Kinbergovim Genre Films studijom. Jordan Peele i Simon Kinberg su izvršni producenti zajedno s Winom Rosenfeldom, Audrey Chon, Carol Serling, Rickom Bergom i Gregom Yaitanesom.

Glumačku ekipu čine: Taissa Farmiga, John Cho, Greg Kinnear, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jessica Williams, DeWanda Wise, Rhea Seehorn, Lucinda Dryzek, Jefferson White, Jonathan Whitesell, Luke Kirby, Ike Barinholtz, Percy Hynes-White i Steven Yeun.

“Rod Serling je bio beskompromisni vizionar koji ne samo da je obasjao svjetlom socijalne probleme svog vremena, već je i predvidio naše. Počašćen sam što ću nastaviti njegovu misiju i predstaviti je novim generacijama gledatelja kao stražar na vratima Zone Sumraka.” – izjavio je Jordan Peele.

Originalnu seriju Zona sumraka kreirao je i vodio legendarni Rod Serling. Kultna serija se na CBS-u prikazivala od 1959. do 1964. godine. Iznimno vješto je stapala fantasy, SF i horor elemente. Bila je maštovita, zabavna, pametna i začudna. Osim što je bila izvrsna, serija iz pera Roda Serlinga udomila je brojne etablirane zvijezde (Joan Blondell, Ann Blyth, Bustera Keatona) kao i mlade nade koje će poslije postati slavni glumci i glumice (Veronica Cartwright, Bill Bixby, William Shatner, Leonard Nimoy, Robert Duvall, Mariette Hartley, Burt Reynolds, Dennis Hopper i Robert Redford).

Check Also

Space Sweepers: trailer za prvu korejsku svemirsku operu!

Nedavno je objavljen novi trailer za Space Sweepers, prvu korejsku svemirsku operu. Da, točno ste …

The Watch: BBC America je otkrio novu fotku i datum premijere!

Početkom godine smo dobili prvi pogled na BBC-jevu adaptaciju The Watch, a sada nam stiže …

Web Statistics