Pet Sematary: novi teaser otkriva povratak jezive Zelde

Jedna od najstrašnijih likova iz žanra horora je upravo Zelda iz Lambertine filmske adaptacije romana Pet Sematary iz 1989. godine. Lik sestre Rachel Creed, mršave Zelde koja pati od meningitisa te koja i u smrti progoni svoju sestru. Zelda se vraća i u novoj adaptaciji, a koliko je točno njezin lik zastrašujući i drugačiji možete provjeriti u novom teaseru za film.

“Točniji je prikaz onome iz knjige, to je sve što ću reći. U orignalnom filmu lik tumači 21-godišnji muškarac u haljini, dok je u knjizi riječ o 10-godišnjoj curici.” – izjavio je redatelj Dennis Widmyer, vezano uz lik Zelde u novoj filmskoj adaptaciji.

Pet Sematary prati dr. Louisa Creeda koji nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel i njihovo dvoje djece, iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu novog obiteljskog doma. Kada ih zadesi tragedija, Louis se okreće svom neobičnom susjedu, Judu Crandallu, te pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.

Režiseri filma su Dennis Widmyer i Kevin Kölsch, najpoznatiji po filmu Starry Eyes iz 2014. godine. Scenarij je prilagodio i napisao Jeff Buhler (Nightflyers). Glavne uloge tumače Jason Clarke (Winchester) kao dr. Louis Creed, Amy Seimetz (Alien: Covenant, A Horrible Way to Die) kao njegova žena Rachel, Jeté Laurence kao njihova kći Ellie, te blizanci Hugo i Lucas Lavoie kao mladi Gage. John Lithgow je preuzeo ulogu Juda Crandalla, a Alyssa Brooke Levine tumači Zeldu, sestru od Rachel.

Pet Sematary u domaća kina stiže 18. travnja 2019. godine.

Pet Sematary

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics