Prva najava za Netflixovu seriju Space Force

Godinama stižu upiti Steveu Carellu o nekoj vrsti povratka u The Office, za spin-off ili nešto slično, ali on je uspiješno odbijao vraćanje u sad već kultnoj ulozi Michaela Scotta. Sada ćemo izgleda dobiti nešto još i bolje. Netflix je upravo najavio Space Force, novu komediju, s kako se na prvu čini sa žanrovskim predznakom u kojoj ne samo da će glavnu ulogu tumačiti Carell, nego je on zajedno s Gregom Danielsom i tvorac nove serije. Greg Daniels će također biti showrunner i izvršni producent, dok će Howard Klein (The Office, The Mindy Project, Parks and Recreation) isto imati funkciju izvršnog producenta.

18. lipnja 2018. godine vlada je najavila osnivanje šeste grane američkih oružanih snaga – “svemirske snage” (space force). Cilj nove grane je braniti satelite od napada i obavljanje zadataka povezanih sa svemirom. Ili tako nešto slično. Ovo je priča o ljudima koji to trebaju postići.

Radnja serije ima prostora za doista svašta, a s obzirom da je očito utemeljena na stvarnom zahtjevu Trumpa biti će više nego aktualna. No upravo ta utemeljenost u stvarnosti ostavlja mogućnost da serija možda ipak neće zagaziti preko granice u znanstvenofantastične vode, ali za sada je to nemoguće znati. “Da bismo obranili Ameriku nije dovoljna puka prisutnost u svemiru, moramo zavladati svemirom.” – izjavio je Trump prilikom izdavanja direktive.

Bilo kako bilo sve to zvuči vrlo obećavajuće, tim više jer je Daniels bio tvorac i showrunner američke verzije serije The Office, a dobrim dijelom je kao tvorac zaslužan i za uspjeh iznimno popularne serije Parks and Recreation.

Za sada još nije poznato kada bi serija trebala stići na Netflix.

Check Also

Novi zabavni trailer za Ghostbusters: Afterlife!

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe) će početi opsjedati kina 19. studenog pa je stogao objavljen …

DC FanDome: sletio je puni trailer za Reevesov iščekivani film The Batman!

Warner Bros. je u sklopu današnjeg eventa DC FanDome otkrio i dugoočekivani puni trailer za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics